Hangi Yem Daha İdeal Karar Veremiyorum...

gokcencelik

Uzman Üyemiz
Herkese hayırlı geceler. Ben çift muhabbetim için ilk önce bonnie yem kullanıyordum fakat içindeki boyalı ekmekler beni huylandırdığı için witte molene geçtim. Witte Molen çoğu kişi tarafından tavsiye edilen bir ürün biliyorum ama Versele Laga ve Tropifit markaları nasıl acaba?

Tropifit: Sarı darı,Kırmızı darı, Kanarya yemi,İtalyan darısı,İşlenmiş yulaf ,Extrude mısır, Kenevir tohumu,Extrude buğday,Alıç tohumu,Siyah ayçekirdeği,Keten tohumu.

Versele Laga: Sarı darı, Kırmızı darı, Beyaz Darı, Kanarya Tohumu, Yulaf, Nijer

Witte Molen: Darı, Kuş yemi, Yulaf, Karabuğday, Nijer, Kenevir, Vitamin ve mineral tanecikleri

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
GÖKÇEN BEY 1 ÇİFT KUŞ İÇİN DERT ETMEYİN FİYATI HANGİSİ FAZLA İSE ONU ALIN BİZİM GİBİ AYDA 130 TL YEM MASRAFI OLMAZ BİR PAKET ALSANIZ 1 AY GİDER MARKALI EN İYİSİDİR.... alkisd

gokcencelik

Uzman Üyemiz
Cevap için teşekkür ederim ama Gökçen Bey değil Hanım :D Yanlış anlamayın genelde erkeklerin ilgi alanıdır muhabbet kuşu bakımı o nedenle forumlarda hep karıştırılıyor sadece belirtmek istedim :D
Bir de benim aklımın karışmasının nedeni fiyatları değil de daha çok hangi içerik daha zengin ve faydalı onu merak ettim...

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
ticari amaçla paketlenmiş yemlerin içeriği pek değişmiyor. pağalısını almanıza gerek yok.karışım miktarları hemen hemen aynıdır.

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
Gökçen Hanım kuş sayınız anladığım kadarıyla az ve bu nedenle açık temiz yem bile kullanabilirsiniz.ama siz kuşlarınıza kalamar kemiğini ve kumunu eksik etmeyin haftada 1 gün de yeşillik azar azar verin yeter......

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Versele laganın içeriği iyi fakat ustadlarında dediği gibi içerikleri hemen hemen aynı o yüzden hangisi aklınıza yattıysa onu alın derim.

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:
yem taze ve tozsuz olsun yeter
Ayenn,tazelik önemli çok.Markanın önemi yok.Marka iyi olur yem taze olmaz zerre faydası görülmez.Açık yem alırım ben ama hep bakarım yemin tazeliğine,görünüşüne,kokusuna.Markalı yemler hem pahalı hem içerik olarak zengin değil bana göre.
Kendi karışımınızı da yapabilirsiniz.

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
Gökçen ÇELİK' Alıntı:
Cevap için teşekkür ederim ama Gökçen Bey değil Hanım :D Yanlış anlamayın genelde erkeklerin ilgi alanıdır muhabbet kuşu bakımı o nedenle forumlarda hep karıştırılıyor sadece belirtmek istedim :D
Bir de benim aklımın karışmasının nedeni fiyatları değil de daha çok hangi içerik daha zengin ve faydalı onu merak ettim...
özür dilerim fena oldum valla ama arkadaşlık güzel şey............ bye

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Murat KANBUR' Alıntı:
Gökçen Hanım kuş sayınız anladığım kadarıyla az ve bu nedenle açık temiz yem bile kullanabilirsiniz.ama siz kuşlarınıza kalamar kemiğini ve kumunu eksik etmeyin haftada 1 gün de yeşillik azar azar verin yeter......

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Gökçen hanım versela lega en iyisidir ama witte molen içindeki karabuğday olmasıda aminoaist içerdiğinden faydalıdır tropifit yem çabuk bozuluyor ....  aslında en güzeli temiz parlak ve karışımı sağlam açık yem kullanmaktır

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Cihan AYTAN' Alıntı:
Gökçen hanım versela lega en iyisidir ama witte molen içindeki karabuğday olmasıda aminoaist içerdiğinden faydalıdır tropifit yem çabuk bozuluyor ....  aslında en güzeli temiz parlak ve karışımı sağlam açık yem kullanmaktır

gokcencelik

Uzman Üyemiz
Cevaplarınız için tepinize teşekkür ederim. Açık yem olayını düşüneceğim fakat hangi marka açık yem iyidir bir de bunu sorayım : ) Mesela beyaz değirmen ve pet satış sitelerinde max ve bravo marka açık yemler var onlar iyi midir?
Mürekkep balığı kemiği hep takılı, iyot bloğu takılı ama dişi kaç ay oldu hiç ikisine de yanaştığını görmedim daha... Yumurta mamasını da  yemiyorlar. Zaten şu an ikisi de kursak mantarı tedavisi gördüşü için kuru gıdayla beslemek zorundayım sebze meyve, şekerli şeyler, yumurta falan veremiyorum. ben de kalsiyumsuz kalmasınlar diye yumurtayı iyice yıkayıp haşlıyorum ve kabuğunu demir havanda toz olana dek eziyorum, yemlerine katıyorum onu yiyorlar.

yusufyalçınkaya

Takipçi Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yalçınkaya
Gökçen ÇELİK' Alıntı:
Cevaplarınız için tepinize teşekkür ederim. Açık yem olayını düşüneceğim fakat hangi marka açık yem iyidir bir de bunu sorayım : ) Mesela beyaz değirmen ve pet satış sitelerinde max ve bravo marka açık yemler var onlar iyi midir?
Mürekkep balığı kemiği hep takılı, iyot bloğu takılı ama dişi kaç ay oldu hiç ikisine de yanaştığını görmedim daha... Yumurta mamasını da  yemiyorlar. Zaten şu an ikisi de kursak mantarı tedavisi gördüşü için kuru gıdayla beslemek zorundayım sebze meyve, şekerli şeyler, yumurta falan veremiyorum. ben de kalsiyumsuz kalmasınlar diye yumurtayı iyice yıkayıp haşlıyorum ve kabuğunu demir havanda toz olana dek eziyorum, yemlerine katıyorum onu yiyorlar.
açık yemlerden her ikiside çok iyi..vivid yemde alabilirsiniz çok güzel..yumurta kabugunda bakterilerin olmasından dolayı vermenizi tavsiye etmiyorum..

muhammetcelik

Takipçi Üyemiz
Adı
Muhammet
Soyadı
ÇELİK
Gökçen abla ben Bravo 302 kullanmaktayım ve çok memnunum sizede öneririm..

keta

Uzman Üyemiz
Adı
NURETTİN
Soyadı
KIR
yavru bakanlara ve yavrulara deli nature yem veriyorum.diğerlerine açık yemlerden kullanıyorum.

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
Cihan AYTAN' Alıntı: