HANGİ YEM KULLANILMALI VE NEREDEN ALMALIYIM ?

Alirıza46

Üyemiz
Adı
ALİRIZA
Soyadı
GÜNEŞ
öncelikle herkese hayırlı ramazanlar dilerim , bende 20 çift yerli muhabbet var şuanda sarı darı yediriyorum yemimde bitmek üzere önümüzde kış hangi yemi kullanmalıyım ve vitamini bol karışımı güzel bir yem markası ve sağlam güvenilir bir toptancı numarası söylerseniz memnun olurum ,( VERSELE LAGA MUHBABBET KUŞU YEMİ KAFAMA YATMIŞ GİBİ BUNUN 20 KG LUK TORBASININ FİYATI NEDİR BİLEN VAR MI ? BU YEM SİZCE NASILDIR ? şimdiden teşekkürler...

Alirıza46

Üyemiz
Adı
ALİRIZA
Soyadı
GÜNEŞ
vitamini kalsiyumu sağlam olan yem almak istiyorum , yinede öneriniz için tşkler...

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Alirıza GÜNEŞ' Alıntı:
vitamini kalsiyumu sağlam olan yem almak istiyorum , yinede öneriniz için tşkler...
vitamin ve kalsiyum ekstradan içeren yem hiç duymadım ve görmedim...tabii ki tanelerin bileşiminde muhakkak vardır ama sanırım tüm yem markalarında aynı orandadır. vitamini ve kalsiyumu yemden ayrı vermek gerekiyor (düzenli multivitamin takviyesi ve kafeste devamlı takılı gaga taşı veya sübye kemiği).

Hangi yem markası derseniz, ben karışık Deli Nature yemi tavsiye ederim, izmir elapet 20kg çuval fiyatı 70 lira. Bu para çok derseniz, karışık VividBird yem de iyi bir seçenektir, 25 kg çuval 55 lira.

Alirıza46

Üyemiz
Adı
ALİRIZA
Soyadı
GÜNEŞ
cevaplarınız için tşkler versele alcacam 10 kuruş fazla olsun kaliteli olsun  alkisd thumbsupbo alkisd thumbsupbo