Hangi Yuvalık?? Resimli

Ferhat Han

Uzman Üyemiz

DÜZENLEME:

Forumda kirlilik olmasın diye buraya yazıyım dedim... Arkadaşlar oturduğum yerde bir türlü tavsiye edilen  yuvalıklardan  bulamadım,hep küçük... Nette ise bir tane alacağım için göndermek istemiyorlar... Sitede üretici arkadaş ya da abilerimizde elinde fazladan temiz yuvalık varsa onlardan satın almak isterim karşı ödemeli kargoyla yollayabilir.... Aradığım yuvalık jumbo muhabbet için yaklaşık 20x20x20 ve plastik folluklu umarım yardımcı olacak çıkar :(

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Az önce Uğur MOGAN kardeşimde sordu 4. resimdekini tavsiye ettim. Folluğu olsun kapısı olsun rahat kullanımlı, geniş, güzel...

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
2. resimdeki plastik folluklu olan bence en uygunu sağlam ve temizliği rahat olır

taskin90

Üyemiz
Adı
Taşkın
Soyadı
KUZU
2 numaradakı havalandırma delıklerı makul olsada boyutları jumbo kus ıcın kucuk gıbı geldı bana 3 ile 4 aynı gıbı zaten ama plastık folluk konulabılırmı onu sorman lazım bence 1 numara ıdeal menteşeli oldugundan daha dayanıklı olur kanımca bahar da kullanıcaksan agacın kalınlıgı ne kadar etkı eder bılmem ama bana kalırsa kalın tahtalı 1 numaranın olculerınde bıde plastık folluklu bı yuvalık alman ıyı olur havalandırma delıklerını de sen acarsın artık malum koku nem onemlı bol uretımler:)

taskin90

Üyemiz
Adı
Taşkın
Soyadı
KUZU
Mert AYDIN' Alıntı:
3 ve 4. resimdekiler uygun
mert abı daha ıyı bılırsın ama 3 ile 4 dekı yuvalıkların tabanını anne kuş dısarı ıktırebılıyor galıba sıtede de bı kac kısı bunlarla ılgılı sorunları olduklarını soylemıslerdı dişilerden kaynaklı mı acaba yoksa yuvalıgın kullanısı acısından bı uygunsuzluk olurmu ? saygılar:)

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Mustafa AK' Alıntı:
mert abı daha ıyı bılırsın ama 3 ile 4 dekı yuvalıkların tabanını anne kuş dısarı ıktırebılıyor galıba sıtede de bı kac kısı bunlarla ılgılı sorunları olduklarını soylemıslerdı dişilerden kaynaklı mı acaba yoksa yuvalıgın kullanısı acısından bı uygunsuzluk olurmu ? saygılar:)
yanlardan iki ufak çivi çakılır ve ucları  yuvalığa doğru hafifçe eğilir ve kilit vazifesi görür:)
demokraside....

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
22*22*22 ebatları ideal  soldan sağa  acılan  kapılı  ve  çam ağacından  oyuk alt taban  olanı  7 cm  giriş deliği  işini görecektir..

Ferhat Han

Uzman Üyemiz
Forumda kirlilik olmasın diye buraya yazıyım dedim... Arkadaşlar oturduğum yerde bir türlü tavsiye edilen  yuvalıklardan  bulamadım,hep küçük... Nette ise bir tane alacağım için göndermek istemiyorlar... Sitede üretici arkadaş ya da abilerimizde elinde fazladan temiz yuvalık varsa onlardan satın almak isterim karşı ödemeli kargoyla yollayabilir.... Aradığım yuvalık jumbo muhabbet için yaklaşık 20x20x20 ve plastik folluklu umarım yardımcı olacak çıkar :(