Haşlanmış Yumurta Buzdolabında Ne Kadar Dayanır.... (Kabuğu Soyulmuş)

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
no frostta içerisinde yumurta gibi nemlendirmek için atılan yiyecekler atıldığında 1 hafta kullanmanızda sakınca yok daha fazla günlerde besin değerini yitirir.

Ferhat Han

Uzman Üyemiz
Bende bir çift kuş var üstelik yavru çiftler,arada mama veriyorum, yumurtanın yarısını kullanıyorum diğer yarısını buzdolabına (dondurucu kısmına değil )buzdolabı poşetiyle koysam kaç gün dayanır ?, 2 gün dayansa benim için kafi haftada 2 gün mama vermiş olurum, maksat yumurta zayi olmasın,ayrıca kuşlarda zehirlenmesin....

yok mu bu konuda deneyimli arkadaş??

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
2 gün kalmasında sakınca yok bende mamanın yarısını dolapta saklayıp 2 gün sonra veriyorum

MEVLÜT KÜÇÜK

Uzman Üyemiz
Adı
MEVLÜT
Soyadı
KÜÇÜK
Ferhat HAN' Alıntı:
Bende bir çift kuş var üstelik yavru çiftler,arada mama veriyorum, yumurtanın yarısını kullanıyorum diğer yarısını buzdolabına (dondurucu kısmına değil )buzdolabı poşetiyle koysam kaç gün dayanır ?, 2 gün dayansa benim için kafi haftada 2 gün mama vermiş olurum, maksat yumurta zayi olmasın,ayrıca kuşlarda zehirlenmesin....

yok mu bu konuda deneyimli arkadaş??
Ben de poşet içerisinde dolapta 2 gün muhafaza ediyorum. Herhangi bir koku, bozulma belirtisine rastlamadım. Kuşlarda da bir problem yaşamadım. Yalnız dolaba koyacağım parçanın sarısını çıkartıyorum. Kuşlara verdikten 4-5 saat sonra da alıyorum. Özellikle bu sıcaklarda fazla kalması zararlı olabilir.