Merhabalar öncelikle bugün arkadaşım bina içinde bir kuş buldu türünü de bilmiyoruz canlı fakat felçli gibi veteriner aradık fakat bulamıyoruz ne yapacağımızı şaşırdık yardım eden olursa istediğiniz bilgiyi vericem burdan bekliyoruz
Kırlangıç çarpmadan dolayı bi. Sure sersemlik geçiriyor sonra kendiliğinden duzeliyor ama yardımcı olmanız güzel bende kendi adıma tesekkur ederim ilginizden dolayi
Omuriliğini incitmedi ise kaslarında problem olabilir. Kaslarını toparlaması için Selenyum ve E vitamin gerektiğini düşünüyorum. E Vit Se diye bir yem katkısı var onu mama hazırlayıp sırınga ile vermeyi denemelisiniz. Günde 2 3 defadan fazla besleme dışında elde tutumamanızı öneririm. Eğer hareket ederse kaçmasına izin vermenizi öneririm. Doğa kuşları uzun süre kafeste yaşayamazlar. Stres ve diğer faktörlerden kolayca ölebilirler.
google araştırması sonucunda tekrar kendini toparlayabiliceğini öğrendim durumu hala stabil unkurdu ile belendiğini duydum dışarı çıkıp yemi bulabildim su ve besin takviyesini şimdilik biz yapıcaz inş düzelir