hasta muhabbet kuşum için çok acele yardım lazım arkadaşlar(videolu)

shartz

Takipçi Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
BOZDOĞAN
20140223 183848

arkadaşlar videodan da görüleceği üzere tuhaf bir ses çıkarıyor aynı zamanda kuyruk atması da var.solunumda sıkıntı var diye apirocin kullandım ama fayda etmedi. birde gözlerinin kenarında kaşıntı var sanırım. tüneğe sürtüyor. yardımlarınız ı esirgemeyin arkadaşlar.ne yapmam lazım. bu kuş üç-4 senedir bende çok alıştım. bişey olacak diye korkuyorum.selamlar saygılar

shartz

Takipçi Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
BOZDOĞAN
Arkadaslar boyle bir durumla karsilasan hic olmadimi.bugun veterinere gidecem.hala cevap bekliyorum

shartz

Takipçi Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
BOZDOĞAN
Yardimlarindan ve anlayislarindan oturu gunay donmez abime ve behsat tigiz kardesime cok tesekkur ediyorum.tavsiyeleri uzerine ilaclari az once aldim.insallah iyi gelir

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
Mehmet BOZDOĞAN' Alıntı:
Yardimlarindan ve anlayislarindan oturu gunay donmez abime ve behsat tigiz kardesime cok tesekkur ediyorum.tavsiyeleri uzerine ilaclari az once aldim.insallah iyi gelir
Tek göz hastalığı da adı verilen papağan ateşi hastalığı teşhisi mi koyuldu, aldığınız ilaçları da paylaşırsanız seviniriz, çünkü bu aralar forumda bu hastalığa çok rastlanır oldu...

shartz

Takipçi Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
BOZDOĞAN
Zitromax ve ventolin adli ilaclar.papagan atesi icinde ornimix siparisi verdim.insallah iyilesir

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
Mehmet BOZDOĞAN' Alıntı:
Zitromax ve ventolin adli ilaclar.papagan atesi icinde ornimix siparisi verdim.insallah iyilesir
ornimix çok aradım ama bulamadım, nerden sipariş verdiniz acaba ve fiyatı nedir?

shartz

Takipçi Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
BOZDOĞAN
Facebookta guvercin ilaclari diye aratirsan bulursun.ankaradan gonderiyorlar.ben 4 paket istedim.bir paket sanirim 5 gr.paket fiyati 6 tl.pttden yolluyorlar karsi odemeli