hastalığı hakkında bilgi (resimli)

ademex01

Üyemiz
Adı
adem
Soyadı
arslan
slm bu kuşumun altında 3 yumurtası vardı.yumurtalara yatmadığını farkettım kırgınlık olduğunu gorur görmez erkeğının yanındn aldım hastalığı bulaşıcımıdır dün erkeğıyle çiftleşiyordu tedavi önerecek ustalar var mı

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
kabarma veya ishal yoksa kuşun sadece kanatları düşmüş, yine yumurtlayacak olabilir...

ademex01

Üyemiz
Adı
adem
Soyadı
arslan
ishal değil inceledim yumurtada yoktu 2-3 kuşum bu halde gerisi gayet sağlıklı görünüyorlar

Emre ceyhan

Uzman Üyemiz
Adı
Emre Erman
Soyadı
Ceyhan
Öyle bir şey olurmu.Gaga taşı adı ustunde gagasını törpüler.Kalsiyum ihtiyacını nerden alacak bu hayvanlar.7/24 önlerinde olması gerekiyor.Bu kadar basit bir şeyi nasıl olur atlarsınız aklım almadı.

cem20

Uzman Üyemiz
Adı
Erdoğan
Soyadı
ATEŞ
kalamar kemiği, suyuna vitamin, mama (muhteviyatı : yumurta+havuç+bebe bisküvisi+bebe maması+kalamar kemiği rendelenmiş+keçi boynozu tozu+ vitamin tozu) 2 gün suyuna az biraz sıvılaştırılmış üzüm pekmezi koy.inşallah düzelir. geçmiş olsun.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Gecmis olsun.arkadasim kusun diskilarininda resmini koyarmisin, arti kusu elinize alip once gogsune bakin kilosunu kontrol edin, daha sonra nefesini kontrol edin hirildi varmi, tunekte dururken kuyrugu asagi yukari surekli oynuyormu.arti olarak kusun net bir sekilde bagirsak bolgesinin resmi lutfen