Hastalığı nedir?

zey_zey

Üyemiz
Adı
yaşar
Soyadı
akyıldız
Herkese hayırlı ramazanlar arkadaşlar. Kuşum bu şekilde öksürük hapşırık arasi bir ses cikariyor. Genel durumu iştahı iyi. yaklaşık bir aydır bu sekilde ara ara bu sesi duruyorum. Bazen bir dakika sürdüğü de oluyor. Sizce bu nedir tedavisinde ne yapmaliyim?
https://youtu.be/wtDCUMK-f8c

yesillik

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.hakanyaman.net
Adı
Hakan
Soyadı
YAMAN
Geçmiş olsun üst yolunum yolu enfeksiyonuna benziyor. Kuşlarınızı öncelikle ayırmanızı tavsiye ederim. Hasta kuştan dışkı örneği görebilir miyiz? Kuşlar şuan ki mevsim geçişlerinde hava değişiminden etkilenmiş olabilir cereyanda kalıyorsa kafesin konumunu değiştiriniz.

zey_zey

Üyemiz
Adı
yaşar
Soyadı
akyıldız
Cevabınız için teşekkürler. İkisini ayirmak için çok geç sanırım. Çünkü ayni hastalik dişidede var. Dışkıları bu şekilde. İştahta bir problem yok. Daha önce yeşil olan solunum yolu hastalığı geçirmişti. Durduğu yerde hırıltı gibi bir ses cikariyodu. Neo terramycin kullandim geçti. Bu hastalik için ne öneriyosunuz( dün manydonoz sapi vermiştim bunuda ekleyeyim)

yesillik

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.hakanyaman.net
Adı
Hakan
Soyadı
YAMAN
yine neo terramycin kullanabilirsiniz, enrocure ya da baytril de kullanabilirsiniz ardından 3 gün probiyotik 3 gün multivitamin vermeyi unutmayın.

zey_zey

Üyemiz
Adı
yaşar
Soyadı
akyıldız
Teşekkürler cevabınız için. Daha once neo terramycin kullandim hastalık tekrar etti. Enrocure bulmaya çalişicam

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Hakan YAMAN' Alıntı:
Geçmiş olsun üst yolunum yolu enfeksiyonuna benziyor. Kuşlarınızı öncelikle ayırmanızı tavsiye ederim. Hasta kuştan dışkı örneği görebilir miyiz? Kuşlar şuan ki mevsim geçişlerinde hava değişiminden etkilenmiş olabilir cereyanda kalıyorsa kafesin konumunu değiştiriniz.

zey_zey

Üyemiz
Adı
yaşar
Soyadı
akyıldız
Arkadaşlar enrocure 5gun kullandim. Hala ayni sesi ara ara cikariyolar. Önerebilceginiz başka ilac varmi?