Hastalık mı karar veremedim

kaletepe

Yeni Üyemiz
Adı
ihsan
Soyadı
B.
Doğuda şark hizmeti yapıyorum 1 hafta önce bir arkadaş edindim kendime ama göğüs alt kısmında biraz tüy dökülmeleri var vücut  biraz sağlıksız gibi duruyor acaba yavru olduğundan tüyleri yenimi çıkıyor bilemedim . Yem yemesinde ve hareketlerinde anormallik yok ama biraz tedirgin oldum fotoğraf ekliyorum yardımcı olursanız sevinirim

Levent ACAR

Uzman Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
ACAR
Maşallah, güle güle besleyin. Yuvadan yeni çıkan kuşun tüyleri tamamlanmış olur.
Bu kuşun tüyleri eksik. Haftada 2-3 gün mama verin.
1-2 dilim tuzsuz etimek toz halinde.
haşlanmış yumurtanın yarısı rende.
serçe parmağı kadar havuç rende..

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
Ben doğuda görev yaparken ilk defa yavru almakta çok zorlanmıştım.Klübemi ufoyla ısıtıyordum ondada sabitliği ayarlamak çok zordu.Dışarda hava eksi yirmiye düşebiliyordu.Kuşu sağlıklı tutmanın yolu ısı sabitliği aksi halde çarpilıyorlar.Bunun dışında tüy dökülmeleri kaşıntılı şekildeyse,kanat kuyruk gidiyorsa ve dökülen tüylerin dibi siyahsa frençh moltlu yavru almış olabilirsiniz dikkat edin.

kaletepe

Yeni Üyemiz
Adı
ihsan
Soyadı
B.
Levent ACAR' Alıntı:
Maşallah, güle güle besleyin. Yuvadan yeni çıkan kuşun tüyleri tamamlanmış olur.
Bu kuşun tüyleri eksik. Haftada 2-3 gün mama verin.
1-2 dilim tuzsuz etimek toz halinde.
haşlanmış yumurtanın yarısı rende.
serçe parmağı kadar havuç rende..
Maltepeli üstadım bende doğma büyüme Maltepeli olarak ilginiz için teşekkür ederim yarın mamayı yapacağım
Onur ÇÖKELEKOĞLU' Alıntı:
Ben doğuda görev yaparken ilk defa yavru almakta çok zorlanmıştım.Klübemi ufoyla ısıtıyordum ondada sabitliği ayarlamak çok zordu.Dışarda hava eksi yirmiye düşebiliyordu.Kuşu sağlıklı tutmanın yolu ısı sabitliği aksi halde çarpilıyorlar.Bunun dışında tüy dökülmeleri kaşıntılı şekildeyse,kanat kuyruk gidiyorsa ve dökülen tüylerin dibi siyahsa frençh moltlu yavru almış olabilirsiniz dikkat edin.
sayın hocam ısı sorunum olmuyor ama yeni fotoğraflar ekliyorum bir daha bakarmısınız