HASTALIK SEZONUNDA KUŞLARIMIZI KADERLERİNE TERK ETMEYELİM - 1

clskn.ahmett

Yeni Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Çalışkan
Merhaba, ben bu gün evimin bahçesinde yaralı bir yavru kumru buldum. sağ kanadı ciddi biçimde yaralanmış. Sağ kanadını hiç oynatamıyor, yaralı olan yere ''TERRAMYCIN'' adlı bir yara kremi sürdüm. Kumruyu alıp bir kafese koydum kafesin içine su, bulgur ve solucan koydum belki yer diye ama kuş çok halsiz sürekli uyuyor, sadece biraz su içtiğini gördüm yemek yediğini görmedim. Lütfen tedavi konusunda yardım edebilecek olan varsa yanıt yazabilirmi?

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Ahmet ÇALIŞKAN.' Alıntı:
Merhaba, ben bu gün evimin bahçesinde yaralı bir yavru kumru buldum. sağ kanadı ciddi biçimde yaralanmış. Sağ kanadını hiç oynatamıyor, yaralı olan yere ''TERRAMYCIN'' adlı bir yara kremi sürdüm. Kumruyu alıp bir kafese koydum kafesin içine su, bulgur ve solucan koydum belki yer diye ama kuş çok halsiz sürekli uyuyor, sadece biraz su içtiğini gördüm yemek yediğini görmedim. Lütfen tedavi konusunda yardım edebilecek olan varsa yanıt yazabilirmi?
Güvercin besleme videoları var. Besleme aparatıda var. İnce bir boru ile tükenmez kalemle de olur. Besleme yapın. Aç kalmasın.

Ahu

Yeni Üyemiz
Adı
Ahu
Soyadı
Can
Merhaba muhabbet kuşumuzdan yaklaşık 4 aydır garip sesler geliyor inleme gibi sanki nefes alamıyor ölmesinden korkuyorum bu sesi çıkarırken kuyruğu hareket de ediyor Allah rızası için lütfen yardımcı olur musunuz🙏🙏🙏

Ekli dosyalar

Femirleroğlu

https://www.instagram.com/faruk_emirleroglu/
Yönetici
Web sitesi
www.instagram.com
Adı
Faruk
Soyadı
Emirleroğlu
Merhaba muhabbet kuşumuzdan yaklaşık 4 aydır garip sesler geliyor inleme gibi sanki nefes alamıyor ölmesinden korkuyorum bu sesi çıkarırken kuyruğu hareket de ediyor Allah rızası için lütfen yardımcı olur musunuz🙏🙏🙏
önecelikle veterinere gitmenizi öneririm.
gitmeden yardım isterseniz de hypradoxi bulup kullanabilirsiniz. Solunum yolu problemi varsa ortadan kaldırabilir ya da rahatlatabilir.
kuşunuzda kronik astım da olabilir.

geçmiş olsun.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Merhaba buna benzer bir durumda canina plus isimli destekleyici ürünü ağızdan hergün 1 damla şeklinde uygulayıp 5.gün sonunda tedavi olumlu sonuç vermişti