hastalık teşhis acillllllllllllllllllllllllllllllllll

zafer_1981

Uzman Üyemiz
Adı
zafer
Soyadı
aktemur
herkese slm,
arkadaşlar üretimhane sıcaklığı 18 derecedükkanda ısıtıcı var..bazı kuşlarda tüy kabartma deride siyahlık var.yavaş yavaş kaybetmeye başladım.hastalık teşhisi ne olabilir ilac ne kullanabilirim.,
şunuda belirtmek isterim soğuk alğınlığı olduğunu sanmıyorum.
tabi bu benim görüşüm.

konu hakkında yardımlarınızı rica ederim

zafer aktemur
536 685 34  38

asel09

Takipçi Üyemiz
Adı
Asel
Soyadı
Öztekin
Çekebiliyorsanız bir fotoğraf çekin derilerini yakından zoomlayarak.

1- Yeme içmeleri nasıl? Ve verdiğiniz mama, yem nedir ve ne sıklıkla veriyosunuz?
2- Dışkıları sıvımı katımı? İshal varmı?
3- Kaşınma söz konusumu?
4- Halsizlermi yoksa hareketlilermi?
5- Isıtıcı olarak ne kullanıyorsunuz?

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Asel ÖZTEKİN' Alıntı:
Çekebiliyorsanız bir fotoğraf çekin derilerini yakından zoomlayarak.

1- Yeme içmeleri nasıl? Ve verdiğiniz mama, yem nedir ve ne sıklıkla veriyosunuz?
2- Dışkıları sıvımı katımı? İshal varmı?
3- Kaşınma söz konusumu?
4- Halsizlermi yoksa hareketlilermi?
5- Isıtıcı olarak ne kullanıyorsunuz?
+1

zafer_1981

Uzman Üyemiz
Adı
zafer
Soyadı
aktemur
birinde ishal var diğerlerinde normal,

2 günde bir mama veriyorum,
ısıtıcı ufo kullanıyorum,
yem vivid yem
hareketlilik yok kuşlar durgun,

asel09

Takipçi Üyemiz
Adı
Asel
Soyadı
Öztekin
yazdıklarınızda anormal olan tek şey ufo dur. Ufo ışık ısıtmalı olduğu için önü yaz arkası kıştır. Bu yüzden kuşlar için çok tehlikelidir hatta bence birebir hasta edici etmendir. Hastalık ufodan kaynaklanabilir fakat kasdettiğiniz deride siyahlığın bir fotoğrafını görsek iyi olur bakteriyelde olabilir. Ölümler hızla artıyorsa ki kuşların durgun olması buna işarettir. Kuşlardan bir tanesini veterinere götürün biran önce teşhis alın daha az zarar edersiniz.

asya

Üyemiz
Adı
Cihan
Soyadı
Ahlat
Deri'de kararma olup daha sonra gelen ölümleri geçtiğimiz sene kanaryalarımdan yavru alırken yaşamıştım.Çok araştırdım üreticilerle  konuştum ve bir sindirim sistemi bozukluğu olduğu çıktı ortaya ve nerede hata yaptığımı düşündüm crying.Yumurta maması hazırlarken içine çok fazla irmik koyuyordum , kuru kalan irmik kuşların kursağında şişiyor daha sonra derileri birkaç günde siyahlaşıp ölüyorlardı irmiği kestim herşey düzeldi.

zafer_1981

Uzman Üyemiz
Adı
zafer
Soyadı
aktemur
arkadaşlar dediğim gibi ben bu kuşta soğukalgınlığı olduğunu düşünmüyorum o hastalığa ait belirtileri göremiyorum.
ancak kuş çok zayıf göğüs jilet gibi büyük ihtimalle içhastalık diye düşünüyorum.yada yediği birşey dokundu.kafeste vivid yemle tüy dükümünü rahat atlatması açısında yulaf var.
içhastalığı çabucak çözücü ilac arıyorum.sürekli kullandığınız bir ilac varmı
teşekkürler

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
zafer_1981' Alıntı:
arkadaşlar dediğim gibi ben bu kuşta soğukalgınlığı olduğunu düşünmüyorum o hastalığa ait belirtileri göremiyorum.
ancak kuş çok zayıf göğüs jilet gibi büyük ihtimalle içhastalık diye düşünüyorum.yada yediği birşey dokundu.kafeste vivid yemle tüy dükümünü rahat atlatması açısında yulaf var.
içhastalığı çabucak çözücü ilac arıyorum.sürekli kullandığınız bir ilac varmı
teşekkürler
kuşunda kuruma yani iç mantar hastalığı var

BORABAY

Uzman Üyemiz
Adı
BORA
Soyadı
DERİCİ
Arkadaşım gögsü jilet gibi dedigin kuş maalesef KURUMA hastalıgına yakalanmış.maalesef iyileştirecek ilaç yok.o kuşu kümesden acil ayır digerlerinede bulaştırmasın.sitede KURUMA başlıgında arama yap,pek çok konu bulacaksın ama şunu iyi bil çaresi yok.

ilkerözkara

Takipçi Üyemiz
Adı
İLKER
Soyadı
ÖZKARA
arkadaşım 1 tane linco-spectin al.3 gün arka arkaya deri altından yap. her kuşa insülin iğnesiyle 10 yazan yere kadar yani normal enjektörle 1 cc vur.aynı sorunu ben öle çözmüştüm.

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Zafer kardeşim kuruma hastalığını tedevi edecek bi ilaç yok türkiyede genelde insanlar için kullanılar bakteri öldürücü ilaçlar kullanılıyor ben kendi deneyimimi yazayım ilk gün ağızdan 2 damla elma sirkesi damlat sirkenin bakteri öldürücü etkisi vardır ama yoketme etkisi zor eczaneden flucan tablet al bunu 4 e böl hergün suluğuna böldüğün parçayı at ayrıca kekik çayı bunuda kullanabilirsin greyfurt ağzına damlatabilirsin bir çok yöntem var ama bunları hastalığa yakalandığı anda farkedip kullanırsan bi ihtimal kuşta düzelme gözlemlenebiliyor evre ilerlemiş göğüs iyice çıkmışsa kurtulması zor Ayrıca diğer kuşlarından ayır hastalık bulaşıcıdır.Geçmiş olsun

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
ilerlemisse zor ama ilerlememişse eger eczaneden biteral tablet alıp ( insanlar icin ) yarım suluguna 1 tableti 7 parcaya bölerek 7 gun hergun ilacını tazelemek suretiyle verebilirsin.. kuruma hastalıgına benim cözümüm budur.. umarım kurtulur.. bide koruma amaclı kümesin hepsine biteral verebilirsin birkac gun..

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Ne şekilde hangi dozda kullandınız Coşkun bey bu ilacı