hastalık teşisi hakkında yardım

akinbaris

Yeni Üyemiz
Adı
baris
Soyadı
akın
merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim
uzun bir süredir şhow muhabbet kuşu üretimi yapıyorum bir çok hastalık iyileştirdim ama elimde iki kuşum var ve ne tarz ilaç uyguladımsa fayda vermedi akla gelebilecek bütün antibiyotikleri kullanmışımdır megabakteriden tutunda ecoli salmonella trichomonas kandida çeşitli mantar ilaçları hiç biri çözüm olmadı beni çaresiz bırakan durumda kuşların herhangi bir hastalığı varsa başka kuşa bulaşmaması ikisinde eşleri vardı yemkusma çiftleşme yoluyla bile hastalıkları bulaşmadı hatta salmada diğer kuşlara bile bulaşmadı belirtiler şunlar birazdan resimlerinide paylaşıcam kuşların gri dilute olan kuşta 8 aydır kusma hareketi yapıyor ama kusmuyor sindirilmemiş yem atıyor dışkı normal ayakları soğuk ve zayıflık var 8 aydır diğer sarı lacewing olan kuşta yaklaşık 6 aydır halsizlik zayıflık var kusma yok dışkı normal ikisininde isali yok bu konuda bana yardım edebilecek arkadaş varmı

Femirleroğlu

https://www.instagram.com/faruk_emirleroglu/
Yönetici
Web sitesi
www.instagram.com
Adı
Faruk
Soyadı
Emirleroğlu
Selamlar,

hepsini denemişseniz genetik bir rahatsızlık olabilir. Kuşlar homozigot ise iyileşme elde edemeyebilirsiniz. Hibrit ise tedavilerden en az birine bir nebze de olsa yanıt verebilirdi. Benim de başıma geldi ve sonucu maalesef ölümle bitti.

Umarım bir tedavi bulabilirsiniz.

Geçmiş olsun.