HASTALIK

VOLTRAN

Yeni Üyemiz
Adı
VOLKAN
Soyadı
ÖZER
MERHABA ARKADAŞLAR BEN ARANIZA YENİ KATILDIM UFAK BİR ÜRETİMHANEM VAR FAKAT FAZLA BİR BİLGİM YOK KUŞLARIMIN DİŞİLERİNDE ANÜSÜNÜN OLDUĞU YER SARI BİR TOP ŞEKLİNDE ŞİŞİYOR VE BELLİ BİR SÜRE SONRA DİŞİ ÖLÜYOR.DAHA ÖNCE YUMURTA ALDIĞIM KUŞLAR ŞİMDİ YUMURTLAMIYOR NE YAPABİLİRİM YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

VOLTRAN

Yeni Üyemiz
Adı
VOLKAN
Soyadı
ÖZER
yumurta tıkanması değil bundan eminim sarı beze şeklinde

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
hoşgeldiniz. sorunuz için tecrübeli arkadaşlar yardımcı olacaktır

tetra

Yeni Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
danyeli
arkadaşım bende bu işte yeniyim benim şu ana kadar olan tecrübelerime göre kuşlarınızda yağlanma var.

E

elaziz2316

Guest
    Sadece dişilerde olduğuna ve yumurtlamalarının durmuş olmasına bakılırsa sorun yağlanma değil bence. Bu sorunu yaşayan ya da tedavisinde yardımcı olabilecek arkadaşlar vardır.

Geçmiş olsun. Tekrar tekerrür etmemesini dilerim.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Öncelikle hoşgeldiniz. Belirtmiş olduğunuz durum yağ bezesi oluşumu olsa kuşların yumurtadan kesilmesi veya ölümle sonuçlamnma nadir olacak durumdur. Mikrobik bir vakaya gibi görünüyor. Başıma hiç gelmediği için kesin birşey söylemem zor. Yakınınızda bulunan bir veterinere durum teşhisi yaptırabilirsiniz.

asersoz

Uzman Üyemiz
Adı
Abdurrahman
Soyadı
Ersöz
ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:
Öncelikle hoşgeldiniz. Belirtmiş olduğunuz durum yağ bezesi oluşumu olsa kuşların yumurtadan kesilmesi veya ölümle sonuçlamnma nadir olacak durumdur. Mikrobik bir vakaya gibi görünüyor. Başıma hiç gelmediği için kesin birşey söylemem zor. Yakınınızda bulunan bir veterinere durum teşhisi yaptırabilirsiniz.
+1