Hastalıklardan korumak için önlem amacıyla ne veriyorsunuz?

tercuman2008

Üyemiz
Adı
Tercuman
Merhaba Değerli Forum Üyeleri,

Muhabet kuşlarını hastalıklardan korumak için önlem amacıyla kullandığınız ilaçlar var mı?

Benim 50 çiftim var. Çok şükür hiç biri hasta değil. Bugün bir petshop a gittim. tüm kuşlara ishal ilacı vermiş. Bende korktum başıma gelir diye.

1)Önlem amacıyla ne önerirsiniz?
2)Vitamin olarak petshoplarda küçük kutularda ilaçlar var. Üreticilik yapan bizim gibi insanlara hayatta yetmez. Vitamin olarak neler kullanıyorsunuz?

hüseyin_Timur

Takipçi Üyemiz
Adı
HÜSEYİN
Soyadı
BAHTİMUR
yemini, mamasını, suyunu eksik etmeyin, bulundukları ortamın temizliğine önem verin bence yeterli vitamine ve kimyasala ihtiyacı yok kuşlarımızın.

erdem

Takipçi Üyemiz
Adı
ERDEM
Soyadı
ADALETSEVER
yemini, mamasını, suyunu eksik etmeyin, bulundukları ortamın temizliğine önem verin bence yeterli vitamine ve kimyasala ihtiyacı yok kuşlarımızın.+1

ahmetondul

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
öndül
+1 ama arkadaşlar bunlar da yeterli değil.
Gece yaban tv de kuşlar programında kanarya üreticisi yetiştiricisi bir abi vardı diyordu ben yıllık küllerimi ve aşılarımı yaparım tam aşı yı anlatacakken sipiker konuyu değiştirdi fırsat vermedi anlatmasına. buradan tecrübeli arkadaşlar üretimhanelerinde yaptıklarını yazarlarsa çok makbule geçer bilgi paylaştıkça güzeldir.Saygılar.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
erdem' Alıntı:
yemini, mamasını, suyunu eksik etmeyin, bulundukları ortamın temizliğine önem verin bence yeterli vitamine ve kimyasala ihtiyacı yok kuşlarımızın.
  Aynen katılıyorum. Bende bunu yapıyorum..

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
erdem' Alıntı:
yemini, mamasını, suyunu eksik etmeyin, bulundukları ortamın temizliğine önem verin bence yeterli vitamine ve kimyasala ihtiyacı yok kuşlarımızın.+1
kimyasalları kuşlara alıştırdıkça dengelerini bozuyor hastalık durumu dışında yem mama su yeterli

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
hüseyin_Timur' Alıntı:
vitamin ihtiyacını yeşilliklerden karşılayın, Arşivde bilğiler mevcut...

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
ARKADAŞIM BU SORUNUN CEVABINI SEN ZATEN 50 TK DERKEN VERİYORSUN ŞU ANA KADAR HİÇ KUŞUN ÖLDÜMÜ TOPLU HASTALIKLAR GÖRDÜNMÜ GİBİ VS KÜMESE KİMSEYİ SOKMA DIŞARIDAN TANIDIK TANIMADIK KUŞ SOKMA  TEM DİK TAMAM SLM

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
İnsanlarda nasıl hastalıklar oluyorsa diğer canlılarda da olması kaçınılmazdır. Nasıl hasta olmadan ilaç kullanmıyorsak kuşlarada hastalık dışında ilaç kullanmamanızı öneririm.