HASTALIKLI VEYA YEM YİYEMEYEN..

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
hastalıklı kuvvetten düşmüş, yem yemekten de kesilmiş kuşları kendimiz şırınga ile beslemek için nasıl mama yapmalıyız??
yani mama içeriği ve hazırlanışı nasıl olmalıdır??

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Ben versela laganın kuru mamasını elektrikli kahve değirmeninde öğüttüm onu kullanıyorum. Önceden arı mamayı pişirip kullanıyordum, hatta normal bisküviyi suyla ıslatıp kıvamını ayarlayarak verdiğimde oldu. Hepside iş görü.

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
Abdullah ADEMOĞLU' Alıntı:
Ben versela laganın kuru mamasını elektrikli kahve değirmeninde öğüttüm onu kullanıyorum. Önceden arı mamayı pişirip kullanıyordum, hatta normal bisküviyi suyla ıslatıp kıvamını ayarlayarak verdiğimde oldu. Hepside iş görü.
aynen katılıyorum abdullah beye face sayfamda şırınga ile veriliş görüntüsü var izlemenizi tavsiye ederim

http://www.facebook.com/photo.php?v=284057498350461

tansel canbaz

Üyemiz
Abdullah ADEMOĞLU' Alıntı:
bende aynı şekilde yapıyorum bu zamana kadarda sorun yaşamadm.

tansel canbaz

Üyemiz
Mert AYDIN' Alıntı:
arı mamayı nasıl pişiriyorsunu?
üstünde tarifi yazıyor. süt ile veya su ile yapılıyor ama ben su ile yapıyorum ağır gelmesin diye.
mamayı 1 kaşık kadar cezveye koyuyorum üstnede 1 cay bardağna yakın su ekliyorum koyulasıncaya kadar kısık ateşte pişiriyorm cıvık veya koyu olrsa koyu oldğnda az bse sıcak su cıvık olduğndada az mama ekliyorum snra vücut sıcaklığna gelene kadar soğutup öyle veriyorum kuslara..

tansel canbaz

Üyemiz
ben hiç pirinç unuyla denemedm ama oda olur sanırım. pirinç ununun içeriği tam olarak ne bilmiyorum ama kabız yapmaz insallah ona dikkat et derim un oldğndan dolayı.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Yavru besleme maması almanız en uygunu olacaktır. İçeriğinde kuşun ihtiyacı olan tüm besin değerlerini barındırıyor

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Şahin GÜNGÖR' Alıntı:
Yavru besleme maması almanız en uygunu olacaktır. İçeriğinde kuşun ihtiyacı olan tüm besin değerlerini barındırıyor
nasıl ve nerelerde bulunur?