HASTANE KAFESİ KULLANAN VARMI ?

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Şu hastane kafesinden kullanan  veya elinde bulunan varmı ?

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Kimsede yokmu bundan.
Hayret, bu sitede olan yoksa kime satıyor bunu imal eden merak ediyorum.

KaLI

Uzman Üyemiz
Adı
Hamdi
Soyadı
KaLI
Çık sayıda kullanan vardır Malatya'da tanıdığım iki üretici abimde kullanıyordu ben tercih etmemiştim salmam vardı yeri de yeterince sıcaktı özel bakıma ihtiyacı olan kuşları o salmaya alıyordum

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Hamdi KALİ' Alıntı:
Çık sayıda kullanan vardır Malatya'da tanıdığım iki üretici abimde kullanıyordu ben tercih etmemiştim salmam vardı yeri de yeterince sıcaktı özel bakıma ihtiyacı olan kuşları o salmaya alıyordum
Denk gelirse ısıtıcı olarak nasıl bişey kullanılmış bakma şansın olurmu ?

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
abdullah kardes ısıyı sabit kusun hastalıgının durumuna gore 25 veya 30 derecede ayarliyor pvc kafes sistemiyle cihazı netten bulup kendinde yapabilirsin.. yüzlük ampul olmalı

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
abdullah kardes ısıyı sabit kusun hastalıgının durumuna gore 25 veya 30 derecede ayarliyor pvc kafes sistemiyle cihazı netten bulup kendinde yapabilirsin.. yüzlük ampul olmalı
Yapacağız ama ampul kullanmak istemiyorum. 50 wattlık bir rezistansdan elde edeceğimiz ısı 100 wattlık ampulden en az 4 kat fazla olur. Kısacası ampulün sarfiyatı çok ama ısı verimi düşük olur. Bu nedenle hazır üretilenlerin rezistansı nasıl bişey onu araştırıyorum.