HASTANE KAFESİ

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Bir siteyi incelerken bu ürünle karşılaştım, işine yarayan olabilir diyerek buraya alıntı yaptım.

HASTAHANE KAFESi

Hastane kafesi ,dahili ısıtma sistemine sahiptir, ön cam flexsi,kasa pvc, alt tava ,tava ızgarası,önlük mevcuttur.
Isıtma tertibatı içerdeki havayı kurutmayacak şekilde dizayn edilmiştir. termostat 1 derece hassasiyelidir. max sıcaklık 38 derecedir.Elektirik kesintsinde ayarlanan derece bozulmaz, lcd ekranlı termostat "artır ve eksilt" butonlarıyla,ısı ayarını kolay bir şekilde yapmanızı sağlar.

Kafes; önlük ve tavasıyla kullanılacağı gibi bunları çıkararak, içersine telli kafes konularakta, kullanım kolaylıgı sağlar.

http://www.yemtemizleme.com/?Syf=26&Syz=17266&/HASTAHANE-KAFESEM%C4%B0Z

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
ACIKCASI BENDE HASTA KUSTA NE GIBI NETİCELER VERDİ DİYE MERAK ETMİYOR DEĞİLİM...

keta

Uzman Üyemiz
Adı
NURETTİN
Soyadı
KIR
paylaşım için teşekkürler Abdullah hocam bende iki katlı box yaptım hasta kuşlar için.

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Nurettin KIR' Alıntı:
paylaşım için teşekkürler Abdullah hocam bende iki katlı box yaptım hasta kuşlar için.
Nasıl yaptığınızı paylaşırsanız sevinirim.

Aslında mevcut box kafeslere hariçten eklenip ısı ve nem ayarı yapabileceğimiz bir seyyar alet yapabilsek iyi olur. Kafesin önününede perde türü bişey yaparız. Böyle ayrı bir hastane kafesi için yerim yok mesela benim.