Hatay- İskenderun Deniz Er Eğitim Alayı 92/2

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
SA NE GÜZEL BİR ŞEY DENİZDEN AYRILMIYORSUN MAAŞALLAH SURİYE KUŞLARI İLE SIKI FIKI OLURSUN ORDAN YEMCİDE BULDUNMU SİTE SANA MİNNETTARDIR HAYIRLISI OLSUN SAĞ SAĞLİM YUZUNUN AKIYLA HAYIRLI TESKERELER SLM

karaganda

Takipçi Üyemiz
Adı
Kazım
Soyadı
aslan
evimin balkonundan eğitim seslerini duyarım artık  :) not: bir sorunun olursa 05357218590

yalçın ışık

Uzman Üyemiz
Adı
Yalçın
Soyadı
IŞIK
ne güzel denizden kopmuyorsun, dağda olmaktan iyidir. Allah tamamına erdirsin. hayırlı teskereler dilerim

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
Bende Mardin mazıdağı nda dış karakolda 91/3 olarak askerlik yapıyorum 5 günlük izine geldim zaman hızlı geçiyor daha dün teslim olmuşum gibi Allah hepimize hayırlı teskereler nasip etsin ...

hasan4022

Uzman Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
YILDIZ
ya denizci ya sahil güvenlik olacaksın. gemilerde çalışman yüksek olasılık kolay gelsin başlamak bitirmenin yarısıdır.

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
Efdal denizci olmuşsun daha ne olsun düşüncek ne var hayırlı olsun

mustafaozden2

Takipçi Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Özden
Efdal,benim acemilik yaptığım yere düşmüşsün.Acemilikte sıcak ve susuzlukla sorun yaşayacaksın.Türkiyenin en sıcak bölgesi.1ay acemilik süren var.Bu süreden sonra dağıtım iznin olacak ama bence sakın kullanma direk ustabirliğine git.Ben Marmariste gemiye düşmüştüm,sonrada gemi komutanının postası oldum.Seninde tipin müsait.Yazıcı şöför olabilirsin.Teslim olacağın zaman son ana bırakma.Acemibirliği olarak en çok asker alan 2. birlik.Sonra benim gibi sabah 4te yatıp 5te kalkarsın ve giyecek bişey kalmamaış olur.Hatta 1gün önce git derim.rahat rahat halledersin işlerini.
Hayırlı teskereler şimdiden...

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Hayırlı olsun kolaydır rahat geçer baya.
Acemiliğini Manisa Kırkağaç'ta,usta birliğini Mardin Kızıltepe Komando taburunda yapanlara selam olsun :)

rdemir

Uzman Üyemiz
Web sitesi
kivgader.org
Adı
Remzi
Soyadı
Demir
Hatirladiklarimi anlatayim.belki birseyler yardimci olur.83/4 lerle 2 sene okul tecili sonrasi 2003 aralikta teslim oldum.hava ve ortama alismak icin 1 gun disarida kaldim keski kalmasaydim.erken teslim olmak faydali cunku alay cok buyuk kayit yerlestirme uzun suruyor cok eziyet oluyor.yaklasik 5000 yakin acemi katiliyor.kendi donemim icin soyliyeyim bir kere yeni kiyafeti unut alacagim yada aldigimiz tum kiyafetler ayakkabilar defalarca kullanilmisti hele beden daha zor sona kalanlara hepten zordu. Yatakaneler 200 kisilik hep beraber harika uykular bekliyor seni.ben 2 kere banyo zor yapabilmistim oda soguk su ve 5dk alay cok kalabalik telefon ayri dert yemekane siralari yemekler unutulmaz hindi ve hosaf manyagi olmustum hele o ekmekmekler duruyorsa .aklimda kalan en onemli ayrinti kis donemi icin hic kesilmeyen dagin soguk ruzgari yazinda cok sicak olmaliki heryer soguk su sebilleri ile dolu.yemekhanedeki cay cesmesi aklimda kalan  bir diyeride bitmek bilmez gece dersleri 5 sonrasi psikopat egitim cavuslarina ait bzaen gece 3 te kafalari guzelken dikerlerdi sabaha kadar aynij anda sigara dumani ceker aynianda ufler sigara sondururdu 200 kisi orda yerleri belerlemek icin son zamanda rutbeliler gelir mulakat yaparlar nereye ne sekilde dagitilacaginla ilfgili genelde gemiler olur bazilari komando gider.benim gibi bir kac kisi denizcinin bardakta su gorecegi ankaraya gider.ondan sonra bence en zoru muhafizlik ama denizciligin enzor kismi iskenderun ben ankarada su anki deniz k.komutanin emrindeydim esi ve emir subayina soforluk yapiyordum.iskenderun sonrasi 5 yildizliydi sivil elbise sivil arac cep telefonu istikak ozel oda ve harika yemekler.beyaz giyim zamani cok zordu resmilere mayis eylul arasi ama gunluk is kiyafetlleri cok rahat en guzeli bot yok hayirli tekereler

rdemir

Uzman Üyemiz
Web sitesi
kivgader.org
Adı
Remzi
Soyadı
Demir
Bide unutmadan 45 gunde 60 dansoz artik egiftimler daha guzel geliyordu hergun 2-3 dansoz artik bunaltiyordu.hava bozuk olsun kapali alanda oynatiyorlardi genede ertelenmiyordu.:)

ahmetondul

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
öndül
EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER alkisd alkisd alkisd alkisd
SAYILI GÜN CABUK BİTER KAZASIZ BELASIZ GİDİP GELMEYİ ALLAH NASİP ETSİN.