Hava nemlendirici buhar makinesi tavsiye?

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
Evde bir odamda 10 çiftle üretim yapıyorum, odadaki havayı temizlemek için fan kullanıyorum fakat odadaki nem oranı çok düşüyor, kalorifer üzerine ve yere plastik kaplarda su koymama rağmen nem oranı %10, nemlendiricili buhar makinesi almam şart, sizlerin kullandığı veya önerdiği bir buhar makinesi veya markası var mı? Suyun üst kısımdan eklendiği modeller var mı?

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
Ben bu yil oglum icin arnica buhar makinasi almistim. Ve cok memnundum.

murat nur

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
nur
Ahmet KARA.' Alıntı:
Evde bir odamda 10 çiftle üretim yapıyorum, odadaki havayı temizlemek için fan kullanıyorum fakat odadaki nem oranı çok düşüyor, kalorifer üzerine ve yere plastik kaplarda su koymama rağmen nem oranı %10, nemlendiricili buhar makinesi almam şart, sizlerin kullandığı veya önerdiği bir buhar makinesi veya markası var mı? Suyun üst kısımdan eklendiği modeller var mı?
eğer sadece kuşlar için düşüüyorsan 70-75 tl ye bir çok marka var. ama almışken kullanışlı olsun istiyorsan 90-100 tl civarı. arnica misty var o güzel diye biliyorum. bende king var eşimde faranjit olduğu için kullanıyoruz, geçen sene 50-60 civarı bişey vermiştim gayet memnunum.

Orhan ERGÜN

Takipçi Üyemiz
Adı
ORHAN
Soyadı
ERGİN
ben BEKO bayiisiyim, Diyarbakırda...
kendi 12 çift kuşum için kullanıyorum, beko marka. 90 tl
bulunduğun yerde mutlaka vardır...

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
teşekkür ederim herkese, geçen 2,5 litre su haznesi olan wollex marka buhar makinesini 60 liraya alıp denedim ama hiç memnun kalmadım, makine içinde su kabarcığı birikiyor ve kabarcıklar buhar çıkışını engelliyordu, su doldurma yeri haznenin alt kısmındaydı, iade ettim, su eklemek için sürekli hazneyi çıkarıp takma problemi olmaması için su ilave yerinin haznenin üst kısmında olan bir model arıyorum, Medisana markalı bir cihaz buldum, bu markayı kullana var mı?

Orhan ERGÜN

Takipçi Üyemiz
Adı
ORHAN
Soyadı
ERGİN
Ahmet KARA.' Alıntı:
teşekkür ederim herkese, geçen 2,5 litre su haznesi olan wollex marka buhar makinesini 60 liraya alıp denedim ama hiç memnun kalmadım, makine içinde su kabarcığı birikiyor ve kabarcıklar buhar çıkışını engelliyordu, su doldurma yeri haznenin alt kısmındaydı, iade ettim, su eklemek için sürekli hazneyi çıkarıp takma problemi olmaması için su ilave yerinin haznenin üst kısmında olan bir model arıyorum, Medisana markalı bir cihaz buldum, bu markayı kullana var mı?
tam dediğin model, beko da var.
su haznesi motor kısmından ayrılıyo...

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
Orhan ERGİN' Alıntı:
tam dediğin model, beko da var.
su haznesi motor kısmından ayrılıyo...
Bahsettiğim model Medisana 48522 ve resmi, su haznesi motor kısmından ayrılıyor derken bozulduğunu mu kastediyorsunuz? Bu modeli önerir misiniz?

Orhan ERGÜN

Takipçi Üyemiz
Adı
ORHAN
Soyadı
ERGİN
nette arartırsanız, ürünün resmi çıkacaktır..
kullanış bakımından çok memnunum...