havaların sğuması ?

tuana

Üyemiz
Adı
ebru
Soyadı
koç
Herkese Merhaba, evimde ki iki çift muhabbet için endişem konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Malum havalar soğudu ama kaloriferler henüz yanmadı, kuşlar bu durumdan olumsuz etkilenirmi, gece üzerlerini örtüyorum ancak yumurtlamak üzere diye tahmin ettiğim kuşum konusunda da üzülüyorum olumsuz etkileniri bu havalardan diye, aslında onların keyfi gayet yerinde gibi görünüyor ama bilemiyorum icon_think İlginiz için şimdiden teşekkürler, hepinize sağlıklı üretimler diliyorum...

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
soğuktan kasıt kaç derece ?
örneğin 14-17 arasında ise pek bi sıkıntı olmaz ama eğer 13 ün altına düşerse bakımını değiştirmen gerekir
misal mamalarına keçi boynuzu tozu, yemlerine kenever vs gibi istersen bi soğukluğu ölç yaz ona göre yardımcı olacak arkadaşlar çıkacakır

E

elaziz2316

Guest
    Evru hanım, endişe edecek bir durum yok. Muhabbet kuşları da tüm canlılar gibi ani hava değişimlerinden etkilenir. Ama siz ev ortamında baktığınız için bir sorun olacağını düşünmüyorum. Dikkat etmeniz gereken en önemli şey, kuşları hava akımına maruz bırakmamanız.

Aslan ÖZTÜRK

Uzman Üyemiz
Adı
ASLAN
Soyadı
ÖZTÜRK
İsmail ODLUYURT' Alıntı:
    Evru hanım, endişe edecek bir durum yok. Muhabbet kuşları da tüm canlılar gibi ani hava değişimlerinden etkilenir. Ama siz ev ortamında baktığınız için bir sorun olacağını düşünmüyorum. Dikkat etmeniz gereken en önemli şey, kuşları hava akımına maruz bırakmamanız.
evil_idea

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
geçen yıl yeni başladığımdan dolayı baya tedirgin olmuştum bu soğuk halardan dolayı Sevgili Selahattin Abimiz bana açtığım topikte soğuğu düşünme önümüzdeki yaz sıcaklığını nasıl düşüreceksin onu düşün demişti ve bende kış aylarında hiçbir şekilde ısıtma yapmadım derece ise 12-13 derecede idi ve kışın aldığım yavrunun yarısını bile o güzelim sıcacık havalarda alamadım bence hiç takılmayın bu konuya ve kuşlara ani sıcaklık değişimi yaptırmayın gerisini onlar halleder saygılar.

tuana

Üyemiz
Adı
ebru
Soyadı
koç
Çok teşekkürler Engin Bey, sevindim gerçekten bu bilgileri öğrendiğime, Selahattin Bey de öyle dediyse daha araştırmama gerek yok zaten :D İyi günler, hayırlı üretimler diliyorum bende herkese... Henüz başlamadım yavruları görmeye ama umarım nasip olur bana da...

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
İsmail ODLUYURT' Alıntı:
    Ebru hanım, endişe edecek bir durum yok. Muhabbet kuşları da tüm canlılar gibi ani hava değişimlerinden etkilenir. Ama siz ev ortamında baktığınız için bir sorun olacağını düşünmüyorum. Dikkat etmeniz gereken en önemli şey, kuşları hava akımına maruz bırakmamanız.
İsmail arkadaşımıza aynen katılıyorum

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Ömer ADAM' Alıntı:
soğuktan kasıt kaç derece ?
örneğin 14-17 arasında ise pek bi sıkıntı olmaz ama eğer 13 ün altına düşerse bakımını değiştirmen gerekir
misal mamalarına keçi boynuzu tozu, yemlerine kenever vs gibi istersen bi soğukluğu ölç yaz ona göre yardımcı olacak arkadaşlar çıkacakır
  Bende aynı kanatteyim