havuç ve çiftleşme

muhabbet19

Uzman Üyemiz
Adı
recep
Soyadı
uyan
2 sorum olacak
1-)havucun kuşlarda kızıştırıcı özelliğ varmış doğrumudur acaba
2-)kuşlarım yaklaşık bir yıldır yuvaya ilgi gösteriyolar çifleşmeye çalıştılar 1 hafta önce ama erkek üzeinde duramıyıp düşüyodu şimdi ise çiftleşmeyi bıraktılar arada yuvaya giriyolar acaba erkeği değiştirmelimiyim

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
evet havucun kızıştırıcı özelliği var bide kuşlarınız anlaşıyor ayırmanıza gerek yok

muhabbet19

Uzman Üyemiz
Adı
recep
Soyadı
uyan
anlaşıyolar ama bi türlü erkek çiftleşmeyi beceremiyor düşüyor üzerinden şimdi dişide bıraktı yuvayla ilgelenmeyi :( :( :(

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Recep UYAN' Alıntı:
anlaşıyolar ama bi türlü erkek çiftleşmeyi beceremiyor düşüyor üzerinden şimdi dişide bıraktı yuvayla ilgelenmeyi :( :( :(
Recep UYAN' Alıntı:
yuvalık ölçüleri 14 14 uzunlukta  20 uygunmudur bu yuvalık
Yuvalık biraz küçük gibi .
çiftleşlede üstünden düşüyorsa tüneklerle ilgili sorun olabilir
kuşu değiştirmeyin

muhabbet19

Uzman Üyemiz
Adı
recep
Soyadı
uyan
evet yuvalık küçük uygun yuvalık ölçülerli nedir acaba bide kendim yuva yapmak istiyorum bu konuda yardımcı olabilmisini

muhabbet19

Uzman Üyemiz
Adı
recep
Soyadı
uyan
20*20*25 petshopda bulamadım acaba marangoza yaptırsam ne kadara yapar bilgisi olan varmı

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Bence de probleminiz tüneklerle ilgili . Tahta tünek kullanmıyorsanız tahtaya geçin, düzelecektir. Veya acemilikten de olabilir tabi.

muhabbet19

Uzman Üyemiz
Adı
recep
Soyadı
uyan
tahta tünek kulanıyorum tünekler sağlam ama yuva küçük büyük yuvada bulamadım marangoza yaptırsam pahalımı olur

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Ben de bugün yuvayı yeni aldım boyutları 15*15*20 daha büyük bir yuva aradım ama bulunduğum yer konum küçük olduğundan yuva bulamadım istediğim gibi .... Ben de bunu aldım sizce uygun değil mi?

şimdilik bu yuva kalsa ben daha sonra kendim bir yuva yapsam olur mu acaba uygun ölçülerde ....