Havuz Keyfide bambaşka

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
benim büyük oğlanla almadan önce parasını yarıyarıya teklif etmiştim oda kıvırmak için çareler arıyordu hatta bana ben içine girdikçe ücret ödesem olurmu dedim olur dedim her içine girdiğinde 30 tl isterim dedim oda çok dedi 10 tl veriyim dedi bu sefer ben kabul etmedim sonrasında havuzun yarı parasını vererek bedavaya girmeye başladı ama keşke her girişinde 10 tl anlaşsaydım benim oğlan 1 sabah 1akşam giriyor günde 20 tl yapardı daha karlı olurdu ama beni girmedim diye kandırabilirdi girip girmediğini takip edemezdim yarısını aldım kurtuldum ;) ;) ;) ;)

Serdar SÜRKECÜ

Uzman Üyemiz
Adı
Serdar
Soyadı
Sirkeci
abi sen yakında havuzun sayısını artırırsın o zaman :) "olimpik teras yüzme havuzları tesisi" falan kurarsın :)

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
havalar serinlediği için havuzun suyunu boşaltık seneye inşallah yeniden dolduracağız fakat gelen su faturası bayağı yüksekti (sanki hamam çalıştırıyoruz) yağmur sularını biriktirmek lazım herhalde ;)

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
havalar serinlediği için havuzun suyunu boşaltık seneye inşallah yeniden dolduracağız fakat gelen su faturası bayağı yüksekti (sanki hamam çalıştırıyoruz) yağmur sularını biriktirmek lazım herhalde ;)
Yahya geçenlerde kaldırmıştık görmedin herhalde

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Yahya geçenlerde kaldırmıştık görmedin herhalde
özür abi gözden kaçırmışım... ;D