hayırlı bayramlar. arakadaşlar en iyi üretim kafeste mi olur yoksa pvc boxta mı

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
EVET  TESPİTLER  YERİNDE.... HER ŞEYDEN  ÖNEMLİSİ VAKİT  ONLARLA  BİR ANNENİN BAKTIĞI GİBİ VAKİT GEÇİRMEN  LAZIM  HASTA  YADA  ZAYIF DÜŞENLERE ŞIRINGAYLA BAKMAN LAZIM  ÇARPIK BACAK SENDRUMLULARA TEDAVİ UYGULAMAN LAZIM  LAZIM DA  LAZIM  KİMİLERİ  GİBİ  ÖLÜRSE    ÖLÜR  KALIRSA  KALIR  YAPARSAKKK  RABBİM  DİĞER  TARAFTA  ONUN  HESABINI  SORAR... VAKTİMİZ  YOK İSE DE  ABİCİĞİM KESİNLİKLE  UZAK DURMALIYIZZ
Durdu ACAR' Alıntı:
Arkadaşım kimi salmada verim alır, hoşlanır salma der. Kimisi tekli kafeste verim almıtıştır tekli kafes der. Kimiside 40'a 40 üretim kafesinde der, Kimisi box der... Çeşit çok. Burda senin yapman gereken. Yerin müsaitmi, temizlik için ne kadar zaman ayırırsın (çok ayırman gerekli önemli),çifftleri nasıl takip edersin, ne kadar nakit ayıbilirsin gibi tesbitler. Sözün kısası sana uygunu bulmaktır. Forumda bir çok konu var bununla ilgili defalarca bu soru soruldu cevaplar verildi. Yanlış anlama he neden konu açıyorsun diye kızmıyorum. Haddime değil. (Yazıda maalesef duyguyu işleyemediğimizde çok yanlış anlaşılma oluyor belirtmek istedim.)

ahmet toprak

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
toprak
kardeşler hepinize çok teşekkür ederim ben az olsun kaliteli kuş olsun istedim 2 çft show bir çiftte jumbo var belki bir çiftte güzel renk yavru alabileceğim ingiliz kırığı yada hollanda düşünüyorum pirinç ürettim kafesine karar verdim bi odam boş o oada üretim yapacağım benim kisi zevk hobi ticaret değil bakalım neler olacak herkese tekrar teşekkür ederim vakit ayırdığınız için.

ahmet toprak

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
toprak
daha önce çok çeiştli kuşlardan besledim kanaryadan güvbercinden sakaya... hatta bül bile besledim un kurdu üretip hayvana canlı yem bile verdim yaşasın diye bakalım muhabbet nasıl olacak zevk işte...