karahanuzun
Uzman Üyemiz
EVET TESPİTLER YERİNDE.... HER ŞEYDEN ÖNEMLİSİ VAKİT ONLARLA BİR ANNENİN BAKTIĞI GİBİ VAKİT GEÇİRMEN LAZIM HASTA YADA ZAYIF DÜŞENLERE ŞIRINGAYLA BAKMAN LAZIM ÇARPIK BACAK SENDRUMLULARA TEDAVİ UYGULAMAN LAZIM LAZIM DA LAZIM KİMİLERİ GİBİ ÖLÜRSE ÖLÜR KALIRSA KALIR YAPARSAKKK RABBİM DİĞER TARAFTA ONUN HESABINI SORAR... VAKTİMİZ YOK İSE DE ABİCİĞİM KESİNLİKLE UZAK DURMALIYIZZ
Durdu ACAR' Alıntı:Arkadaşım kimi salmada verim alır, hoşlanır salma der. Kimisi tekli kafeste verim almıtıştır tekli kafes der. Kimiside 40'a 40 üretim kafesinde der, Kimisi box der... Çeşit çok. Burda senin yapman gereken. Yerin müsaitmi, temizlik için ne kadar zaman ayırırsın (çok ayırman gerekli önemli),çifftleri nasıl takip edersin, ne kadar nakit ayıbilirsin gibi tesbitler. Sözün kısası sana uygunu bulmaktır. Forumda bir çok konu var bununla ilgili defalarca bu soru soruldu cevaplar verildi. Yanlış anlama he neden konu açıyorsun diye kızmıyorum. Haddime değil. (Yazıda maalesef duyguyu işleyemediğimizde çok yanlış anlaşılma oluyor belirtmek istedim.)