hayırlı cumalar yardım edin lütfen

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
ibrahim bey bu neden sonra oldu yani kavga felanmı ve birde o bölge göçükmü yoksa delinmişmi yani kan su vs geliyormu

m1harb1

Üyemiz
Adı
H.İBRAHİM
öncelikle yardımcı olmaya calıştıgınız için teşekkürler o beölge göz gibi yuvarlak şeklinde cok az kan pıhtısı var birazda kokuyo gibi kuş cok halsiz yediklerini geri kusuyo ve sürekli kursagı şiş duruyo

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
ustadların görmesi için güncelliyorum
benim bilgim bu kadarına yetmez.

m1harb1

Üyemiz
Adı
H.İBRAHİM
kuşcu bi abiye gösterdim ur cıkmış orda fazla kurcalama kursagı delinir dedi bi bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin

osiergin

Uzman Üyemiz
Adı
Osman
Soyadı
ATILGAN
Bir yaralanma söz konusu değilse ur çıkmıştır kurutmak çok zor ama veteriner ilçlarını bir deneyin bu ilaçarı satan depolar var ilaç konusunda yardımcı olurlar.

mersin

Üyemiz
Adı
Hüdaver
Soyadı
DEVECİ
esselamü aleyküm,geçmiş olsun ALLAH cchz kolaylıklar nasıb etsin AMİN bu şekilde 2 kuşumu 1 cücük 1 eke kayp ettim bi çok şey denedim ama olmadı(bu konuda çok deneyim sahibi deyilim belkide gerekeni yapamadım ) bir daha olmaması dileyi ile kolay gelsin cüm. 3-5 gün içerisinde kuş ölüyo bi ur peydah oluyo gün gün büyüyo ilk önce kanama lar olmuyo kanama ur olğunlaşın ca başlıyo (heralde) ve  evet kokuyo sonada ... bu konuda bilgisi olanlar bi şey yazarsa bende istifade etmiş olurum daha başka kuşlar ölmemeli umudu ile ALLAH cc hz cüm. hayırlı işler nasib etsin bol verimli üretim ler inş. AMİN

m1harb1

Üyemiz
Adı
H.İBRAHİM
doru sölüyosun abi ur konusunda bilgisi olan abilerimiz biraz yardımcı olurlar yada yeni bi konu acarlar belkide ozaman aynı sorunla karşılaşıldıgında daha temkinli yaklaşabilirler insanlar