Hayırlı olsun bölümü veya katıl bölümü

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Kusura bakmayın ben yeniyim ama belkide normal birşeydir hatta etik olarak hayırlı olsun denmeli
Ancak bilgiden çok hayırlı olsun ile doluyor sayfalar sanki,
Bu siteyi kurupta bilgilerini esirgemeyenlerden eli emeği geçenlerden Allah Razı olsun. Çok güzel bilgiler almaktayım kısa sürede çok faydalı bir site cidden tebrikler Maaşallah devamını dilerim ancak.
Bir tane hayırlı olsun butonu veya katılıyorum butonu olsa sayfalar çabuk dolmaz bilgiye daha çabuk mu ulaşılır acaba dedim.
Tabii çok anlamam belki teknik olarak vardır sakıncalar ama bazen bir konuda sırf hayırlı olsun var veya hayırlı satışlar var. Tabiki çok büyük nezaket hayırlı olsun da denmeli ama butona basılsa altta isim gözükse ama yer kaplamasa sayfada olurmuymuş acaba?

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Satış ilanlarında katılıyorum ama bazı abilerim ve kardeşlerim güzel bir olayını burada paylaşıyorlar mesela yeni çıkan yavrular yumurtalar yeni yapılmış üretimhaneler oluyor bu konuların açılması bence birbirimize daha samimice bağlanmamızı sağlıyorlar daha içten mesajlar atılıyor ama bu benim görüşüm satış ilanlarında haklısınız çok fazla konu var.

cahit038

Takipçi Üyemiz
Adı
cihat
Soyadı
avcıoğlu
Valla millet sırf mesaj sayım yüksek olsun diye yazıyor ilanların altına...bence ilan verilince konu kilitlenmeli, sadece ilan sahibi ilanı süresi sonunda silebilmeli, bakıyorsunuz, satış ilanının altında 3 sayfa hayırlı satışlar mesajı....
bu kadar mesaj yazıp (aslında yazmıyorlar, kopyala-yapıştır) mesaj sayım artacağına, üyelik seviyem yükseleceğine yükselmesin daha iyi...
forumlarda amaç bilgi paylaşmaktır. mesaj sayısnı yükseltmek değil...
nacizane fikrim böyle...
saygılar

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Cihat AVCIOĞLU' Alıntı:
Valla millet sırf mesaj sayım yüksek olsun diye yazıyor ilanların altına...bence ilan verilince konu kilitlenmeli, sadece ilan sahibi ilanı süresi sonunda silebilmeli, bakıyorsunuz, satış ilanının altında 3 sayfa hayırlı satışlar mesajı....
bu kadar mesaj yazıp (aslında yazmıyorlar, kopyala-yapıştır) mesaj sayım artacağına, üyelik seviyem yükseleceğine yükselmesin daha iyi...
forumlarda amaç bilgi paylaşmaktır. mesaj sayısnı yükseltmek değil...
nacizane fikrim böyle...
saygılar
Hayır dilemenin ne gibi bir zararı var onu anlamadım .. Ayrıca satış konusu zaten satıcı arkadaş tarafından güncelleniyor.. Nitekim bilgi paylaşılması gerektiği yerdede herkes fikrini söyler fakat herhangi bir satış konusunda ne gibi bir bilgi paylaşımına ihtiyac duyulur oda muamma.. Bu tarz bir yazıyla bir sürü kişiyi zan altında brakmış olursunuz.. Nitekim kimsede böyle bir art niyet yokken sizin bu şekilde çıkışmanızda çok enteresan geldi.. Forumumuzun belli başlı kuralları var bu kurallara uymayanlar zaten yöneticiler tarafından uyarılıyor yada gereken yapılıyordur içinizi ferah tutun.. Saygılarımla iyi forumlar dilerim...

cahit038

Takipçi Üyemiz
Adı
cihat
Soyadı
avcıoğlu
Vedat bey, Sn.:Rafet TANIŞ'ın daha önce açmış olduğu konuyu aşağıya kopyalıyorum. okursanız sanırım ne demek istediğim daha iyi anlaşılacaktır....

Değerli Arkadaşlar;

İnternet kullanımı geliştikçe daha çok kişilere ulaşır olduk.

-Eskiden iyi bir üreticiden Damızlık kuş almak için üç yıl beklenirmiş. Günümüzde İstediğin anda istediğin kalitede kuş alma imkanımız var.

- Yine eskiden, bir üreticiden kuş sağlığı için bilgi istediğinizde ya yanlış bilgilendirme yada hiç bilgilendirmeme gibi bir gelenek varmış ki, sadece kendi kuşları sağlıklı olsun,  sadece kendileri  kuş yetiştirsin ve tabiiki kendisi kuş satsın.
Günümüzde bilgi paylaşımı için kurulmuş ve herkese açık olan forumlar var.
Amatör bir üretici forumlarda her türlü bilgiyi okuyabilir ve eksik bilgilerini tamamlayabilir.

Üzülerek gözlemlediğim bir konu varki bu konuda yıllardır uyarılar yaparız:
Bilgi paylaşımı için açılan topic in altına "PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER" "ELİNE SAĞLIK" "TEŞEKKÜRLER" vs . (Örnekleri çoğaltabiliriz). Gibi kelimeler ile cevap yazanları görüyoruz. Bilgi paylaşımı yapılan bir topic e sadece o bilgiyi desdekleyen cevaplar verilebilir. Yukarıda örnekleri ile yapılan cevaplandırmaların yeni bir üreticiye ne faydası vardır, Birde güncelliğini kaybetmiş diğer topicleride bu şekilde güncelliyerek önemli bir konuda açılan topic son konular bölümünden kayboluyor ..Bunun yorumunu Sizlere bırakıyorum.

Bu tür cevapları veren Arkadaşlar ;
1- İyi Niyetli olarak konuyu okuduğunu
2-Topic açan kişiye destek amaçlı
3- Genelde ne kadar cevap verirsek rütbemiz o kadar iyi olur içindir ki, genelde 3 ncü şık örnek ağır basar.

Sizlerden ricam bu konuya daha duyarlı olup daha çok araştırmanız, daha çok bilgi toplamanız , daha çok arşivleme çalışması yapmanız ve konulara desdek verici bilgi aktarımında bulunmanızdır..

Daha bilinçli üretimler dileklerimle..!!

nilcafe

Uzman Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
ÇELİK
Benim önerimde diger bazı forumlarda oldugu gibi TEŞEKKÜR ET BUTONU yapılabilir yada HAYIRLI OLSUN , MAŞALLAH , HAYIRLI SATIŞLAR gibi BUTON  yapılabilir. en azından güncel konular yukarda kalırken her teşekkür mesajında yada hayırlı olsun mesajıyla konular yukarıya taşınmamış  olur.

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
İnsanlar iyi dilek ve temenlileri belirtmekte özgürdür ancak bunu hayırlı olsun hayırlı satışlar olaraktan butona çevirmemiz pek mantıklı gelmeyecek diye düşünüyorum . Her çeşit insanımız her çeşit kuş sevenimiz vardır. Yurt dışı olsun yurt içi olsun. ben kendimden örnek vereyim hayırlı satışlar yerine iyi satışlar derim maşallah yerine bol sağlıklı üretimler , cümlelerini kullanıyorum. yani demem şu ki herkesin temenlisi ve dilekleri ayrı olabilir. bunları şahıslara bırakalım. butonlaştırıp zoraki bir duruma düşürmeyelim. Tamamen şahsi bir düşüncemdir. Kimse kendine alınmasın sevgili dostlar.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
acıkcası ben satışlar  için satıcı  kim olursa olsun diri tutmak  alacak  kişilere  ve satacak kişilere  faydalı olsun  diye  satısı aktif  tutmak gayel ibu  işlemi yapmaktayım  keza yapmayada devam edeceğim amac destek tabiki.... hayırlı olsun  yada  MAŞALLAH ki kültürümüze daha yakın butonu olabilir 

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Cihat AVCIOĞLU' Alıntı:
Vedat bey, Sn.:Rafet TANIŞ'ın daha önce açmış olduğu konuyu aşağıya kopyalıyorum. okursanız sanırım ne demek istediğim daha iyi anlaşılacaktır....

Değerli Arkadaşlar;

İnternet kullanımı geliştikçe daha çok kişilere ulaşır olduk.

-Eskiden iyi bir üreticiden Damızlık kuş almak için üç yıl beklenirmiş. Günümüzde İstediğin anda istediğin kalitede kuş alma imkanımız var.

- Yine eskiden, bir üreticiden kuş sağlığı için bilgi istediğinizde ya yanlış bilgilendirme yada hiç bilgilendirmeme gibi bir gelenek varmış ki, sadece kendi kuşları sağlıklı olsun,  sadece kendileri  kuş yetiştirsin ve tabiiki kendisi kuş satsın.
Günümüzde bilgi paylaşımı için kurulmuş ve herkese açık olan forumlar var.
Amatör bir üretici forumlarda her türlü bilgiyi okuyabilir ve eksik bilgilerini tamamlayabilir.

Üzülerek gözlemlediğim bir konu varki bu konuda yıllardır uyarılar yaparız:
Bilgi paylaşımı için açılan topic in altına "PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER" "ELİNE SAĞLIK" "TEŞEKKÜRLER" vs . (Örnekleri çoğaltabiliriz). Gibi kelimeler ile cevap yazanları görüyoruz. Bilgi paylaşımı yapılan bir topic e sadece o bilgiyi desdekleyen cevaplar verilebilir. Yukarıda örnekleri ile yapılan cevaplandırmaların yeni bir üreticiye ne faydası vardır, Birde güncelliğini kaybetmiş diğer topicleride bu şekilde güncelliyerek önemli bir konuda açılan topic son konular bölümünden kayboluyor ..Bunun yorumunu Sizlere bırakıyorum.

Bu tür cevapları veren Arkadaşlar ;
1- İyi Niyetli olarak konuyu okuduğunu
2-Topic açan kişiye destek amaçlı
3- Genelde ne kadar cevap verirsek rütbemiz o kadar iyi olur içindir ki, genelde 3 ncü şık örnek ağır basar.

Sizlerden ricam bu konuya daha duyarlı olup daha çok araştırmanız, daha çok bilgi toplamanız , daha çok arşivleme çalışması yapmanız ve konulara desdek verici bilgi aktarımında bulunmanızdır..

Daha bilinçli üretimler dileklerimle..!!
Satış amaCıyla açılan bir başlığa kuşunuz tüyemi girmiş diyelim şimdi... Sırf bilgilendirme olsun diye..tabiki hayırlı satışlar diyeCeğim.. Neyse dediğim gibi kimsede bir art niyet olduğunu sanmıyorum iyi forumlar dilerim...

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Hasan ÇELİK' Alıntı:
Benim önerimde diger bazı forumlarda oldugu gibi TEŞEKKÜR ET BUTONU yapılabilir yada HAYIRLI OLSUN , MAŞALLAH , HAYIRLI SATIŞLAR gibi BUTON  yapılabilir. en azından güncel konular yukarda kalırken her teşekkür mesajında yada hayırlı olsun mesajıyla konular yukarıya taşınmamış  olur.

ısparta12

Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
demirbaş
çok faydalı ve önemli bir konu ilgili abilerim faliyete geçerlerse çok memlun kalırız