Hayırlısı ile ilk Çiftim

Gökhan YILMAZ

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILMAZ
  Arife günü istanbuldan karamürsele geçip Hilmi Akyıldız abimden bir çift muhabbet kuşu aldım.
  Biraz seciciyimdir ama salmada anlaştıklarını görür görmez istedim hilmi abiden o da saolsun kırmadı beni.
  Kuşlar ortalama 8-9 aylıklar. Salmadan kafese geçtikleri için ve yer hava değişikliğinden dolayı biraz yabancılık çekiyolar. Tünekten ayrılmıyo 2 si de. Sürekli yan yanalar  friend
  Erkeğin yemlikten yem yediğini gördüm fakat dişi pek yeltenmiyo. İnşallah en kısa zamanda adapte olup eşe gelirler.
  İsim koymayıda ihmal etmedim bu arada erkeğin ismi PIRASA, dişinin ismi ise ÇİMEN (Kendisi bir rainbow)  :D
  Evcil erkeğimde var ayrıca ismi HAYLAZ. Sürekli karşılıklı ötüyolar. Sanırım sabah pek uyku uyuyamıcam gibi gözüküyo ama yumurtlayıp yavruları elime aldığımda tüm sıkıntılar gideceği kanısındayım hayırlısıyla
  Hilmi abiye burdan tekrar tekrar teşekkür ederim. Allah razı olsun yardımlarından dolayı.
  Sizlere de çok teşekkür ederim. Sitenin amacı gerçekten yerini buluyo. İnşallah böyle devam eder  SAYGILAR  bye_happy

Resim eklemeyi de ihmal etmedim :

Gökhan YILMAZ

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILMAZ
yavuz alptekin' Alıntı:
Maşallah pırıl pırıl kuşlar sahibi üreticisine çekmiş hayırlı olsun kardeş yedikleri yem kadar yavru almanı temenni ederim.
Saolasın abi insallah  :)

MURAT_

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
aşkın
hayırlı olsun inşallah bol  sağlıklı yavrular  alırsın

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
üretime vira bismillah dedin gökhan senin yavru almanı senden çok istiyorum  inşallah en kısa zamanda

Gökhan YILMAZ

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILMAZ
Ahmet Tatlıpınar' Alıntı:
maşallah güzel kuşlar inşallah yavrularınıda görürsün
hilmi akyldız' Alıntı:
üretime vira bismillah dedin gökhan senin yavru almanı senden çok istiyorum  inşallah en kısa zamanda
Süleyman Drmnl' Alıntı:
Allah utandırmasın  alkisd
evrenakbunar' Alıntı:
Hayırlısı olsun bol yavrular almanı dilerim
Ahmet SALMAN' Alıntı:
İyi dilekleri için tüm abilerime teşekkür ederim. Hayırlısıyla girdik bu yola, inşallah iyi olur  :)

MODOGLU

Takipçi Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
KONCUK
Maşallah çok tatlılar İnşallah yavrularınıdda görürsün