Hayırlısıyla 92 çiftimi üretime hazırladım....

tuana

Üyemiz
Adı
ebru
Soyadı
koç
Kırk bin kere MAŞALLAH, Ben 2 çift için bile heyecanlanıyorum, büyük çaplı çok daha güzeldir eminim, Allah hayırlı üretimler nasip etsin, çok güzel görünüyor ortam, ben, üretim asıl işiniz mi, hobi mi merak ettim doğrusu ? :)

Mustafa Hoca

Yeni Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Yılmaz
allah hayırlı etsin temizlik super gözüküyor , iyi yavru alacaksınız ancak resimlerde ufo gözüküyor kesinlikle tavsiye etmiyorum.bu kuşlar 13 derecelerde yasarlar hiç havayı kurutmanıza gerek yok birinci ikinci ağızda sorun olmayabilir ancak daha sonra mutlaka sıkıntı yaşarsınız. 0506 772 57 70

marjinal

Uzman Üyemiz
Adı
Ayhan
Soyadı
AYTEKİN
tşk ederim Mustafa bey normalinde ufo yakmazsam içerisinin ısısı 18 derece oluyor ama 21 dereceye ayarladım yani 3 derece kadar ısındımı kapanıyor...tavsiyenize uyacağım hava temizleme  cihazı ve nemnedirici siparişi verdim gelmedi henüz eksiğim sadece bunlar..tekrar tşk ediyorum ve ufoyu kaldırıyorum...

marjinal

Uzman Üyemiz
Adı
Ayhan
Soyadı
AYTEKİN
tşk ederiam Cihan bey Allahım kimsenin yüzünü kara cıkarmazsın..Allahım herkese nasip etsin tekrar tşk ederim Allaha emanet olun...saygılar

fuatyoz

Üyemiz
Ayhan kardeşim yukarıdaki yazıları okudum allah nazardan saklasın bol yavrular nasip etsin

Allah yavrularının yavrularını görmeyide nasip etsin.

Yanlız mustafa arkadaşımında dediği gibi ufoyu kesinlikle ve kesinlikle kaldır.

O ufo yüzünden ne kadar kuşum telef oldu anlatamam sana.

Ufa ortamı kurutur.Nem kalmaz ve sorun yaşarsın emin olun evimde bir tane ufo var ve ben artık evde bile kullanmıyorum..

Nacizane üretimin daha güzel olacaktır.

Saygılarımla.

E

elaziz2316

Guest
    Maşallah. Emeğinize sağlık. Yedikleri kadar yavru verirler inşallah.