Hediye gelen kuşalarım

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
arkadaşlar amcam bakamadığı için kuşlarını bana verdi, sizce kuşların cinsi pakistan mı yerli mı?
Kafes benim 10 yıl önce aldığım kuşlarımın kafesiydi, amcam kafesi benden alıp kendine bir çift kuş almıştı. Yalnız benim eski kuşlarımda mantar vardı, kafesi ateşte yaktıktan sonra çamaşır suyu ile dezenfekte edip boyamıştım ama yeterli olmamış galiba, bu kuşlara da mantar geçmiş, tedaviye başladım, sabah terramycin, öğlen avipom,  akşam Mycospor krem sürüyorum, dezenfektan için forumu araştırdım, "TERMİNATÖR, Dezenfektan Çözelti (TOPKİM)" dezenfektanı öneriyorlar, bundan bulamadım, sizin kullandığınız mantar için etkili başka dezenfektanlar var mı? Kafes davul şeklinde, ölçüleri en:21cm, uzunluk:40 cm, yükseklik 30cm, tedavi bitsin kafesi değiştitrecem...

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
yerlı kuslar
termicym den başka kullanma  ayda  bir  tek ürünü  kullan
kafesş 40*40*40 yap yeterli

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
Karahan UZUN.' Alıntı:
yerlı kuslar
termicym den başka kullanma  ayda  bir  tek ürünü  kullan
kafesş 40*40*40 yap yeterli
teşekkür ederim, bu kuşlarla birlikte 4 çiftim oldu, umarım artık yavru alırım...

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
arkadaşım o kadar beleşçi olmuşuzki bedava gelen kuşlara 20 tl verip kafes almayıp hastalık bulaştırıyoruz o adamlar özel fırınlarda profosyonel boya yapıyorlar siz nasıl o çıtayı yakalayıp boya yaptınız büyük cesaret  ondan sonra 2 katı masraf edip tedavi etmeye çalışıyoruz......

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
Ayhan YILDIRIM' Alıntı:
arkadaşım o kadar beleşçi olmuşuzki bedava gelen kuşlara 20 tl verip kafes almayıp hastalık bulaştırıyoruz o adamlar özel fırınlarda profosyonel boya yapıyorlar siz nasıl o çıtayı yakalayıp boya yaptınız büyük cesaret  ondan sonra 2 katı masraf edip tedavi etmeye çalışıyoruz......
Galiba ben tam anlatamadım, 10 sene önce aldığım çiftte mantar vardı, iyileştiremedim, kuşlar öldükten sonra kafesi ateşe atıp boyalı kısımları yok edip, çamaşır suyu ile yıkadım ve boyadım, sonra kafesi bir kenara bıraktım, amcam kuş alınca bu kafesi kullandı maalesef kafes tam anlamıyla dezenfekte olmamış galiba (gerçi mantarın kafesten kuşlara geçtiği benim tahminim, belki petshoptan aldığında mantar vardı kuşlarda) Şu anda elimde boşta bir kafes var, kuşlar iyileşsin, bu kafese alacam...

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Ahmet KARA.' Alıntı:
Galiba ben tam anlatamadım, 10 sene önce aldığım çiftte mantar vardı, iyileştiremedim, kuşlar öldükten sonra kafesi ateşe atıp boyalı kısımları yok edip, çamaşır suyu ile yıkadım ve boyadım, sonra kafesi bir kenara bıraktım, amcam kuş alınca bu kafesi kullandı maalesef kafes tam anlamıyla dezenfekte olmamış galiba (gerçi mantarın kafesten kuşlara geçtiği benim tahminim, belki petshoptan aldığında mantar vardı kuşlarda) Şu anda elimde boşta bir kafes var, kuşlar iyileşsin, bu kafese alacam...
sizin kafesten bulaştırdığınızı pek sanmam yine de çok geçmiş olsun