Arkadaslar herkese tesekkurler
amacim 1 cift kaliteli kusu besleyebilmek tr getirmek zaten konularimi okuyanlar az cok fark edeceklerdir
bu konuda ilerleyebilmem icin
evimde pek yer yok maximum 4 cift icin yer olacak icisleri bakanimi pek uzmek istemiyorum

eser kafesden 4 lu yumurtalikli pvc kafes siparis verdim dun elime ulasti ancak butun hefesim kacti
sebebi ise
1-kafesin yumurtalik kismini sol tarafa yapmamislar yumurtalik kismi olmayan normal kafes gondermisler
2-akilli yemlikleri takinca yem korumaligini takamiyorum
3-yem korumaligini takarsam akilli yemligi takamiyorum
4-aramex firmasi tabiri yerindeyse beni optu resmen sadece kafesi misira getirmek bana 700tl ye maal oldu
5-eser kafese yaptirdigim odeme ise yumurtalikli full aksesuarli pvc folluk vs hersey dahildi
halen vaz gecmedim
elimde zaten 3 cift vardi bunlar siradan ciftler bilmeyerek acemilikle aldim
artik misirdaki kus pazarinin yerinide bu kaziklanma surecinde ogrendim buldum
pazarda tepeli helikopterlerden var onu secerken sorun yasiyacagimi dusunmuyorum
ancak show jumbolar ise baktigim da cok asiri buyukler nerdeyse tavuk diyebilecegim kuslar var
bazilarinin popolarinin orasi asiri bir yipranmis gibi sagilmis diye dusundum
ancak ustalarin yayinladigi resimlere oranla buyukler
show jumbolari secmekde zorlanacagim gibi
onun icin acele etmeyip bekliyecegim birazdaha
showlari secerken dikkat etmem gerekenleri madde madde siralayabilirseniz sevinirim
amacima ulasirda tepeli helikopter ve show jumbom eslesirse yavrularini tr ye getirmek istiyorum
bu konuda THY yardimci olmuyor ancak egypair sanirim kagidi olursa doktor saglikli derse getirebiliyorum
sizlerden ricam kuslari secerken dikkat etmem gereken konulari yazarsaniz sevinirim
kafesim ve diyer acemilikle aldigim kuslarin resimlerini 1-2 saat sonra ekleyecegim