helicopter show jumbo eslesirmi (resimli)

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
arkadaslar

3-4 aylik olan helicopter muhabbet kusu ve showjumbo kuslari eslesirmi
eslesme ihtimali varsa hangisinin erkek olmasi daha iyidir

helicopter

show

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Hakan  bey  eşleşme  ama  öyle  ama böyle  olur...lakin  helikopter dişi  jumbo erkek olsun....ve  show  jumbo  olsun bu kuş sadece  jumbo pek bir  showluk hali yok gibi...ve  bence  bir  çift  daha alın  erkeği helikopter dişisi  show jumbo olsun...bu çarprazlamalardan  mutlaka  istediğin irilikte show helikopter  jumboyu elde edersin...

PePiPoLLu

Takipçi Üyemiz
Adı
Tamer
Soyadı
Kılıç
Karahan UZUN.' Alıntı:
Hakan  bey  eşleşme  ama  öyle  ama böyle  olur...lakin  helikopter dişi  jumbo erkek olsun....ve  show  jumbo  olsun bu kuş sadece  jumbo pek bir  showluk hali yok gibi...ve  bence  bir  çift  daha alın  erkeği helikopter dişisi  show jumbo olsun...bu çarprazlamalardan  mutlaka  istediğin irilikte show helikopter  jumboyu elde edersin...

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Karahan UZUN.' Alıntı:
+1

Uğur MOGAN

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
MOGAN
Ustam benn cevap değil de bir soru sormak istiyorum.Ustam sen bu helicopteri nereden buldun ve kimden aldın?

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
UGURCUM  FARK ETİYSEM  HAKAN BEY  MISIRDA  :D  MEMBASINDA  YANİİİ :D
.
.CAIRO/EGYPT
.KAHİRE/MISIR

Yavuz DENÜZ

Üyemiz
Adı
Yavuz
Soyadı
DENİZ
Hakan bey konumunuz gereği çok nadide kuşlara ulaşma rahatlığındasınız. Yerinizde olsam irilik yönünden vasıflı bir show dişisi ile helikopter bir erkeği eşlerdim. Eşleyeceğiniz show dişisi ise çekinik bir kuş olmalı. Çekinik parçalı veya ino kuşlar bu iş için uygundur. Ayrıca uzun tüylü bir kuş olursa yavrularda verecek tepeler daha düzgün ve nizami olacaktır. Bol bol resimlerinizi bekliyoruz. Bol şans  :)

Başka bir konuda 3-4 aylık helikopter en az 3-4 ay daha salmada beklesin derim. Ben eşleyeceğim kuşların en az 9 aylık olmasına dikkat ediyorum size de öneririm. Yarın öbür gün bunun faydasını görürsünüz.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
TÜRKİYEDE  YOK  OLSA  KESİN  BİLİRDİK SİTECE...DİLERİZ EN KISA SÜREDE  HAKAN BEY  VASITASI İLE  ÜLKEMİZEDE  GETİRİLİR....

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
Arkadaslar herkese tesekkurler
amacim 1 cift kaliteli kusu besleyebilmek tr getirmek zaten konularimi okuyanlar az cok fark edeceklerdir

bu konuda ilerleyebilmem icin

evimde pek yer yok maximum 4 cift icin yer olacak icisleri bakanimi pek uzmek istemiyorum :)
eser kafesden 4 lu yumurtalikli pvc kafes siparis verdim dun elime ulasti ancak butun hefesim kacti
sebebi ise
1-kafesin yumurtalik kismini sol tarafa yapmamislar yumurtalik kismi olmayan normal kafes gondermisler
2-akilli yemlikleri takinca yem korumaligini takamiyorum
3-yem korumaligini takarsam akilli yemligi takamiyorum
4-aramex firmasi tabiri yerindeyse beni optu resmen sadece kafesi misira getirmek bana 700tl ye maal oldu
5-eser kafese yaptirdigim odeme ise yumurtalikli full aksesuarli pvc folluk vs hersey dahildi

halen vaz gecmedim :)

elimde zaten 3 cift vardi bunlar siradan ciftler bilmeyerek acemilikle aldim
artik misirdaki kus pazarinin yerinide bu kaziklanma surecinde ogrendim buldum

pazarda tepeli helikopterlerden var onu secerken sorun yasiyacagimi dusunmuyorum
ancak show jumbolar ise baktigim da cok asiri buyukler nerdeyse tavuk diyebilecegim kuslar var
bazilarinin popolarinin orasi asiri bir yipranmis gibi sagilmis diye dusundum
ancak ustalarin yayinladigi resimlere oranla buyukler
show jumbolari secmekde zorlanacagim gibi
onun icin acele etmeyip bekliyecegim birazdaha 

showlari secerken dikkat etmem gerekenleri madde madde siralayabilirseniz sevinirim

amacima ulasirda tepeli helikopter ve show jumbom eslesirse yavrularini tr ye getirmek istiyorum
bu konuda THY yardimci olmuyor ancak egypair sanirim kagidi olursa doktor saglikli derse getirebiliyorum

sizlerden ricam kuslari secerken dikkat etmem gereken konulari yazarsaniz sevinirim

kafesim ve diyer acemilikle aldigim kuslarin resimlerini 1-2 saat sonra ekleyecegim

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
Uğur MOGAN' Alıntı:
Ustam benn cevap değil de bir soru sormak istiyorum.Ustam sen bu helicopteri nereden buldun ve kimden aldın?
resimdeki kuslari almadim almayi dusunuyorum
onlar orenk resimler
Khirede seyidi aise koprusunun altinda cok var gelirsen sende alirsin
islerim uygun olursa pazarin bir slaytini sizler icin hazirlayacagim ilerliyen zamanda

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
arkadaslar bunlar

az oncede soledigim acemilikle aramlar esnansinda aldigim kuslardan bir cifti
sari yesil olan disi diye biliyorum ancak bazen erkek tavirlari gosteriyor ve yanina koydugum hic bir erkege ilgi gostermiyor izinde vermiyor gibi erkek olabilirmi
diyer kuslara oranla 3-4 kat yem yiyor
bir sorunumu var acaba

buda eser kafesin siparis sartlarina uymayarak gonderdigi kafes turkiyede olsak bir sekilde duzeltirdik gerekli hassasiyet gosterilmeyince rezil olduk
yumurtaliklari akilli yemlikleri kendimce bisey yapmaya calistim yorumlariniza acigim

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
sari yesil olan disi diye biliyorum ancak bazen erkek tavirlari gosteriyor ve yanina koydugum hic bir erkege ilgi gostermiyor izinde vermiyor gibi erkek olabilirmi
+1