HELIKOPTER MUHABBET KUSLARI

cemozkan

Üyemiz
Adı
cem
Soyadı
ozkan

KESKE BOYLE KUSLARIM OLSAYDI!! VARSA BOYLE KUSLARI OLAN ARKADASLAR PAYLASSIN COK ILGINC KUSLAR

RESIMLER ALINTIDIR

cemozkan

Üyemiz
Adı
cem
Soyadı
ozkan
bu kuslar hakında bılgısı olan yokmu hıc nerede uretılır hangı kandan gelıyorlarda tuylerı boyle sekıl alıyor bu kusları tc de ureten uretıcı varmı varsa bı bılgısı olan buyursun paylassın

cemozkan

Üyemiz
Adı
cem
Soyadı
ozkan
ben bu kusları ıcıce arastırıcam hangı ulkede uretılıyor bulursam veya getırme ıhtımalım olursa getırıcem uretım yapmıyorum ama kafesımde bı cıft bulunsun ısterım umarım fazla pahalı degıldır ;D

polarci

Takipçi Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
paşalar
abi on numara guzel kuşlar ya daha neleri vardır kım bılır onceden bı konu vardı yurtdısından getırtme  gibi  aklıma geldi gecen teyzemlere geldi bulgaristandan muhabbetlerin fiyatlarını sordum 15-30 civarı dedıler tabı onlar bızım burdakı gbı cınslerden pek anlamıyolar ama şu kesin bızım burasıyla yarı yarıya kesin bi fark var daha da  aşagı olabılır cunku adamların asgari ucreti 250 civarı ögretmen 300 tl alıyo zaten gıdıpte bi kuşa 300-500 verecegını sanmıyorum o yuzden bu konu uzerıne şimdi bende oraya gitmeye can atıyorum zaten kırmızı pasaportunda zamanı bıtıyo tam sırası :))

motifcan

Uzman Üyemiz
daha fazla kıvırcık bulmustu arkadasım ırakta ama sokamadı :( 100 dolar civarı idi..

polarci

Takipçi Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
paşalar
abicim o taraftakı sınır  kapılarını bilemiyorum ama kapıkule ve derekoyde cok kolay gecırebılırsın  ha gecmedimi bulgarda bızımkılerde parayı sever yemın ederım pasaporta 20 lira  sıkıstır bir çift daha varsa onuda  sok diyecekler :) basıma geldıgı için biliyorum ornek bayramda dayılar bg de koç kestıler ve buraya getırdıler sozde yasak şu zamanda para konusuyor .

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Yanlış bilmiyorsam bu kuşlar karanfilli tepeliler olarak tanımlanıyor. Ayrı bir çekicilikleri var

cemozkan

Üyemiz
Adı
cem
Soyadı
ozkan
uretıcı abılerıme duyuru bu kuslar tc ye getırılırse  peynır ekmek gıbı satılır

kım ıstemesızkı kumesınde boyle kusları olmasın!

sonucta tc de kımsede olmıyan bu kus cınsı tabı urasmak lazım emek  ve zaman lazım

ama emınımkı bı uretıcı cıkıp bu kuslardan en kısa zamanda uretıcek belkı tc den ıthalatını bıle yapıcaz ama her seyın bası sabır sabır

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
REFİK TÜRK ABİMİZ  GETİRMİŞTİ  NE  OLDU  BİLMİYOR HABERLERİNİ BEKLİYORUZ......

Mustafa Uyan

Yeni Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Uyan
cemozkan' Alıntı:
uretıcı abılerıme duyuru bu kuslar tc ye getırılırse  peynır ekmek gıbı satılır

kım ıstemesızkı kumesınde boyle kusları olmasın!

sonucta tc de kımsede olmıyan bu kus cınsı tabı urasmak lazım emek  ve zaman lazım

ama emınımkı bı uretıcı cıkıp bu kuslardan en kısa zamanda uretıcek belkı tc den ıthalatını bıle yapıcaz ama her seyın bası sabır sabır
Belkide ilk kez böyle bir polemiğe gireceğim fakat sevgili dostum çok güzel yazmışsın anlatmışsında TÜRKİYE CUMHURİYETİ yazmakmı zoruna gittide tc yazıyorsun,lütfen buradan bence ve her TÜRK evladınca yanlış olan bu telaffuza bir özür bekliyorum.

mustafa buruk

Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
buruk
Arkadaşlar zannedersem bunlar hibirt mutasyonlar.Sonu neye varır bilmiyorum ama öncelikle japonlar olmak üzere uzak doğu yeni türler için genetik başta olmak üzere hayvan ırkının bütün  özelliklerine müdahele ediyorlar.
İyiki  insanlar la uğraşmıyorlar.Dokuz bacaklı 8 memeli insanların üretimi ni hedeflerseler yapak bir şey yok.
Diskus tecrübelerime dayanarak bunun sonun iyiye gitmediği kanaatindeyim.Bu helikopter ırkını yakalayabilmek için kim bilir kaç jenerasyon hilkat garibi ürettiler bilmiyorum.