Hem kızıyor hem öpüyor :)

sezgin ince

Üyemiz
Arkadaşlar merhaba,
2 yaşındaki evcil dişi muhabbetime 6 aylık civarı bir erkek eş almıştım. Erkek çok sıcakkanlı, sürekli ona yanaşıyor..
Bizim kız ise geldiğinden beri ona karşı huysuz. İlk günden beri yanından kovuyor, ona kızıyordu. (ama ciddi bir hırpalama yok)

Eşi geleli 3-4 hafta oluyor, bu süre zarfında sadece birkaç kez öpüştüklerini gördüm. Erkek dişiye yem kusuyor ancak birbirlerini kaşımıyorlar ve bizim kız aynı huysuzluğa (tünekten kovma, yaklaştırmama, gagalayıp uzaklaştırma) devam ediyor.

Sizce arada olan bu öpüşmeler iyiye işaret mi?  icon_think

sezgin ince

Üyemiz
Yiğitcan KEKEÇ' Alıntı:
normal bir durum ama aralarındaki yaş farkı sorun oluşturabilir.
Evet yaş farkı benim de kafamda.. Ama erkek biraz daha büyüyünce ve zamanla birbirlerine alışma durumu olur diye ümit ediyorum.. Sizce?

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Erkek dişiden çok küçük eş almaları biraz zor ama anlaşabilirlerde biraz zaman verin.

KaLI

Uzman Üyemiz
Adı
Hamdi
Soyadı
KaLI
Tabiki yas farkı olmasa iyi olur ama benim 3 yaşındaki dişim 1 yasında erkekle 4 ağız yavru vermişti biraz sabır

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
sorun erkeği getirir getirmez dişinin kafesine atmanız. yapmanız gereken erkeği ayrı bir kafese atmak ve ortama alışmasını sağlamaktı erkek alışıp kızıştıktan sonra dişiyi yanına atacaktınız o zaman hakimiyet erkekte olacaktı şimdi ise tam tersi bir durum var erkek iç güveysi gitmiş sesini çıkarabilirmi :) inşallah en kısa sürede yavrularını görürsünüz hayırlı olsun

sezgin ince

Üyemiz
Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:
sorun erkeği getirir getirmez dişinin kafesine atmanız. yapmanız gereken erkeği ayrı bir kafese atmak ve ortama alışmasını sağlamaktı erkek alışıp kızıştıktan sonra dişiyi yanına atacaktınız o zaman hakimiyet erkekte olacaktı şimdi ise tam tersi bir durum var erkek iç güveysi gitmiş sesini çıkarabilirmi :) inşallah en kısa sürede yavrularını görürsünüz hayırlı olsun
Aslında dediğiniz şekilde yapmadım..
Yeni bir çifthane kafes alıp erkeği ona attım, 1 hafta boyunca yan yana ama ayrı kafeslerde durdular. Sonra dişiyi erkeğin yanına attım.
Sorun bizim kızda aslında, çok çirkef ve dominant :)

Bence biraz izin verse karşısındaki romantik erkeği görecek :D ama 2 yıldır benle birlikte, evcil..
O yüzden 3 yaşındaki dişisine 1 yaşındaki erkeği eş yapabilen arkadaşın da dediği gibi sabredicem. Umarım sonu güzel olur... :)

hasan us

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Hasan
Soyadı
USAL
+1

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Sezgin İNCE' Alıntı:
Aslında dediğiniz şekilde yapmadım..
Yeni bir çifthane kafes alıp erkeği ona attım, 1 hafta boyunca yan yana ama ayrı kafeslerde durdular. Sonra dişiyi erkeğin yanına attım.
Sorun bizim kızda aslında, çok çirkef ve dominant :)

Bence biraz izin verse karşısındaki romantik erkeği görecek :D ama 2 yıldır benle birlikte, evcil..
O yüzden 3 yaşındaki dişisine 1 yaşındaki erkeği eş yapabilen arkadaşın da dediği gibi sabredicem. Umarım sonu güzel olur... :)
Olur olur inşallah...