Henüz 38 Günlük,Yeme Yeni Düşmüş,Oğlum Cemşit' le FULL HD Süper Lig Keyfi :)

mrgokhan21

Yeni Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
Çamoğlu
31.08.2012 tarihinde ( 3 Gün önce ) Samandıra' da üretimhanesi bulunan bir abimizin elleriyle baktığı güzelim kuşlar arasından özenle seçtiğim yeme yeni düşmüş,bugün itibariyle (03.09.2012) 38 günlük olan çekoslavak kuşumuz Cemşit' i sizlere takdim ediyorum.

Yıllardır baktığımız, 100' ü aşkın kelimeyi yorulmadan sabırla öğrettiğim ve birden bire hiçbişeyi yokken kaybettiğimiz Miroğlu' nun acısını hala yüreğimde yaşıyorum. öldükten sonra kuş sesi bile duymak istememişken ne olduysa bir gece rüyamda bana konuşurken insan gibi sanki kuş al dedi. yada bilincime öyle yer etti.

ve soluğu 1 gün sonra kaybetmeden üretimhane' de buldum. Kaybettiğim kuşum Miroğlu gibi özellikle yeme yeni düşmüş olmasını tercih ettim. Allah' a çok şükür o kadar akıllı ki, ilk eve getirdiğimde bir 3-4 saatlik alışma süreci geçirdikten sonra şuan eşimle birlikte elimizden hariç yem yemiyor. Elimizde uyuyor. parmaklarımıza beni sevin diye kendisi her yerini sürtüyor. Alalı 3 gün oldu. Ve 3 gündür çok büyük eğitime girdik. İlk gün Oryantasyon eğitimini başarıyla tamamladık. Ne bir ısırma, elimizi kafese soktuğumuzda ne bir kaçma, çekinme,ürkme. kesinlikle hiçbirini yaşamadık. 2 gündür de odasında kafesi açık şekilde duruyor. Onun güvenini kazanmanın çok çok önemli olduğunu bilen insanlar olarak, lütfen onlara bütün sıcaklığınızı gösterin ve sabredin.

Sabrettiğinizde inanın bana 3 gün sonra resimlerdeki sonucu alacaksınız.

Biz şimdi oğlumla maç bile izliyoruz. Konuşmayı öğrendiği an videolarını da buradan büyük bir keyifle paylaşacağım.

Maşallah demeyi de geçmeyin lütfen :))

Herkese Saygılar, Sevgiler...

http://imageshack.us/photo/my-images/38/55836240732897623961673.jpg/

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
okurken  o kadar  cok hosuma gittiki  sanki  o hisleri bende  yaşadım  çok güzel bir duygu  bir canlıya sevgi verip karşılıgını  almak....ALLAH  ayırmasın  ömür  boyu....

mrgokhan21

Yeni Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
Çamoğlu
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Bugün henüz evimize geleli 4.gün ve emin ol arkadaşım internette yazılan eğitimler olsun, aşamlar olsun hepsi geride kaldı. Elime gelmesin, avucumdan yemini yemesin çıldırıyor. Eşim de keza aynı. Kapısı devamlı açık. Ona özgüvenini ve bizden ona asla ve asla zarar gelmeyeceği hissini çok şükür ki hızlı bir şekilde verdik ve çok şükür ki o da aldı.

Bugün ki eğitimimiz dışarıda iken açık olan kapısından kafesine girmek idi. Elimizden ayrılmak ona zor gelsede birkaç tekrardan sonra onuda başardık çok şükür. Şuan sorunsuz bir şekilde kafesine kendi girip, çıkıyor.

O kadar çok sevdik ki onu ve tahmin ediyorum oda bizi çok sevdi. Çok şanslı olduğunun farkındadır işallah.

İyi dilek ve temennilerin için teşekkür ediyorum tekrardan.

Eyvallah.

Karahan UZUN.' Alıntı:
okurken  o kadar  cok hosuma gittiki  sanki  o hisleri bende  yaşadım  çok güzel bir duygu  bir canlıya sevgi verip karşılıgını  almak....ALLAH  ayırmasın  ömür  boyu....