Her şey tamam ama eksik olan ne ????

g.cakay

Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
ÇAKAY
Selam arkadaşlar muhabbet kuşum 6 aralıkta ilk yumurtasını yapmıştı yuvalık içine ondan sonra gelen 2 yumurta kafesin tabanına yapmış ve bunlar çatlak çıktı yuvalığın içindeki yumurtayıda 15 aralıkta kontrol ettim oda çatlakmış ve içindeki sarısı kurumuş bu süreden sonra bu sabah bir tane yumurta yapmış kafesin tabanına çatlamasın diye tabana sünger koymuştum yumurta çatlak değildi fakat yumurtanın kabuğu tam gelişmemiş içi bile gözüküyordu sanki ışık tutmadığım halde kafeste her şey var kumu mürekkep balığı kemiği mamalarını hergün veriyorum neden böyle oluyor acaba dişi kuşum yuvalıktan hiç çıkmıyor erkek te hep onunla birlikte yuvalık içersinde bugün çektim bu videoyu çiftleşme desem o da tamam EKSİK olan ne peki ? yorumlar lütfen

Muhabbet Kuşları Çiftleşmesi

not:dikkat ederseniz dişi kuşun göğüs kısmı çiftleşmeye başladıktan sonra şişmeye başladı daha önce bu kadar şişlik yoktu

mytheron

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
karakaya
Video linkini yenileyin lütfen link kırık

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Erkek aşırı kızgın ve devamlı çiftleşme isteğindedir. Bu nedenlede dişinin kuluçkada yatmasını istemiyordur. Dişi yumurtada yatmak istese bile çiftleşme isteği ile yuva dışına çıkmaya zorluyordur. Dişide gelen yumurtayı mecburen kafes tabanına yumurtlıyordur

g.cakay

Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
ÇAKAY
Soylediginiz anlamli geldi bana ama resme bakarsaniz sanki yumurta kabuguda gelismemis dalgali beyazliklar var kalamar kemigi kullandigim halde acaba erkek kusu bir sure ayirsam mi nasil olur sizce

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
ilk kuluçkada normaldir bendede aynı şekilde bir çift vardı ama bir kaç yumurtadan sonra düzeldi ve yavrularını çıkarıp büyüttü acemliğine verin

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
Şahin GÜNGÖR' Alıntı:
Erkek aşırı kızgın ve devamlı çiftleşme isteğindedir. Bu nedenlede dişinin kuluçkada yatmasını istemiyordur. Dişi yumurtada yatmak istese bile çiftleşme isteği ile yuva dışına çıkmaya zorluyordur. Dişide gelen yumurtayı mecburen kafes tabanına yumurtlıyordur
+1

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
kardeşim 6 aylık kuşlar ilk defa yumurtluyorlar onlara bol mama destegi ver birde 1 veya 2 kuluçka bekle düzelecektir

Yusuf BÜLGÜN

Takipçi Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
BİLGİN
Benim aklımda kuşunuzun gece yuvalığa girmeden dışarıda kalmış olması geldi.
gece kuş dışardayken ışıklar söndürülmüş olabilir. dişi yuvalığı bulamadığı için kafes tabanına
yumurtlamış olabilir. Emin değilim bi fikir sadece.

g.cakay

Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
ÇAKAY
Yok yusuf arkadasim kuslar depoda ve isik gece gunduz acik 40 watlik renkli ampul ile isitiyorum

g.cakay

Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
ÇAKAY
dişi ile erkek kuşta hep yuvalık içinde arkadaşlar bu bir sorun teşkil edermi erkeği bir süreliğine ayırsam faydası olurmu çiftleşme hala devam ediyor

g.cakay

Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
ÇAKAY
çiftleşmeye başladığından beri göğüs kısmı şişti daha sonra gene normale dönmüştü şimdi yine aynı şey oldu kuşta yağlanmamı yoksa kist (ur) mu var acaba