herkese merhaba bakarsanız sevinirim...

burak karakuş

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Karakuş
abilerim öncelikle herkese merhaba ben baya bi önce kuş almıştım 2 tane resminide göstermştm size erkek kafa sallıyor dişinin yanına gelmeye falan çalışıyor kaşıyor kusuyor falan amaa dişi isteksiz duruyor sizce ne yapmam lazım baya bi zamandır bekliyorum ama dişinin yuvalığa girdiğini bile görmedim ?

erha1907

Takipçi Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
yücel
Dişi saldırgan davranmıyorsa herhangi bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Yapman gereken sabretmek ve onları rahat bırakmak. Zamanı geldiğinde istediğin olacaktır... ALLAH gönlüne göre versin...

burak karakuş

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Karakuş
dişi saldırgan davranmıyor kaşınmasına falan izin veriyor ama sadece bazen gagasına vuruyor

erha1907

Takipçi Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
yücel
Ustalarımız daha net bilgi verecektir mutlaka ancak ben bir sorun olduğunu düşünmüyorum...

taner arslan

Takipçi Üyemiz
Adı
taner
Soyadı
arslan
Arkadaşım her yan yana koyduğun kuş eş olacak diye birşey yok dişi istemiyorsa erkeğin kurlarına yanıt vermiyorsa eş değiştirmen lazım hem şunuda unutma muhabbet kuşları sürü halinde yaşayan hayvanlar birbirlerinin seslerinden dahi kızışırlar bu yüzden evde 1 çift kuştan yavru almak imkansız değil ama biraz daha zor başarılar..

Sry

Uzman Üyemiz
Adı
Selim.
Zamanı geldiği zaman girecektir.Kuşların anlaşıyorsa zamanla istediğin olacaktır.Bu işin kuralı sabır.

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
taner arslan' Alıntı:
Arkadaşım her yan yana koyduğun kuş eş olacak diye birşey yok dişi istemiyorsa erkeğin kurlarına yanıt vermiyorsa eş değiştirmen lazım hem şunuda unutma muhabbet kuşları sürü halinde yaşayan hayvanlar birbirlerinin seslerinden dahi kızışırlar bu yüzden evde 1 çift kuştan yavru almak imkansız değil ama biraz daha zor başarılar..

Ruşen

Üyemiz
Adı
Ruşen
Soyadı
ERTEN
bişi hazır değil demekki bence dişiyi ayırıp biraz nijer takviyesi yaparsan kısa sürede hazır olur akşi taktirde erkek fazla ısrar ederse dişi erkeği öldürebilir