HERKESE MERHABA İLK YAVRULARIMIZ

mts.42

Takipçi Üyemiz
Herkese iyi forumlar aranıza bugün katıldım ismim mahmut.Evimde kafeste baktığım bir çift muhabbetim var ama cinsleri nedir tam olarak bilmiyorum yerli olduğunu söylediler yardımcı olursanız sevinirim? oğlumu yaklaşık 1 yıl önce aldım kızım aramıza 1,5 ay önce katıldı ve 26.12.2012 de ilk yavrumuz çıktı toplamda 4 yumurta çıkardı 3 ü çıktı sanırım biri boş bir kaç gün daha bekleyecem çıkmazsa yuvadan alacam.Siteyi çok beğendim herkese hayırlı akşamlar

DUMANLI

Üyemiz
Adı
ferhat
Soyadı
Gargılı
yuvanın altına bişey koymak lazımmı bendede yuva var ama koyayımmı kararsız kaldım acaba bişeler koymak lazmmı mesela yuva kili olabilrmi.?

mts.42

Takipçi Üyemiz
Teşekkürler arkadaşlar sağolun. Erken çiftleşmeleri biraz şans oldu dediğiniz gibi dişiyi gördüm çok beğendim oğlumda beğendi ve kısa zamanda yavru aldım şükür

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Aramıza hoşgeldiniz kuşlarınızın ırkı yerli ve çok güzeller maşallah... Allah nazarlardan saklasın..

mts.42

Takipçi Üyemiz
Amin hepimizinkini emek veriyoruz sabırla bekliyoruz üzücü olmasın sonu.Bu arada bugün yumurta ve kabuğundan karışım yaptım az bişeyde yem attım içine deli oldu kuşalar çok sevdiler dişi yiyip yiyip kustu yavrulara :)

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
maşallah.
ama yuvaya bişey koyun. talaş gibi mesela. dışkı birikmesi çok olacaktır. hem de kokuyu önler

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
böylece çarpık bacak sorunu  gibi bir ihtimal de olmaz. dikkat edin

mts.42

Takipçi Üyemiz
Onu düşündüm hocamda anne kızar bi sıkıntı olur diye vazgeçtim yumurtadan önce koymuştum hepsini attı dışarı şimdi koyarsam kızar bişey yapar diye çekiniyorum

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
MaşaAllah güzel kuşlar aramıza hoş geldin.İyi forumlar.

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Yavrulu dönemde yumurta maması verin gün aşırı bu hem yavruların gelişimi için hemde annenin vucut direnci için çok önemli

mts.42

Takipçi Üyemiz
Evet Vedat bey bugün başladım vermeye arta kalanıda buzdolabında muhafaza ediyorum 

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Maaşallah güzel kuşlar... Yuvalığa dişi yem yerken, su içerken v.s. dışarı çıktığında biraz talaş koymanız yavruların pislenmesini önleyecektir... Mama takviyesi bu dönemde çok önemli yavruya daha rahat kusuyo anne ve baba... Tüyleri kadar yavruları olsun... Aramıza hoşgeldiniz bu arada

jany

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Dikbaş
Maşallah güzel kuşlar allah nazardan saklasın...