HERKESE MERHABA İLK YAVRULARIMIZ

Erinmore

Takipçi Üyemiz
Adı
Abdurrahman
Soyadı
Korkmaz
Mehmet KOÇ..' Alıntı:
oğlumu yaklaşık 1 yıl önce aldım kızım aramıza 1,5 ay önce katıldı ve 26.12.2012 de ilk yavrumuz çıktı toplamda 4 yumurta çıkardı 3 ü çıktı sanırım biri boş bir kaç gün daha bekleyecem çıkmazsa yuvadan alacam.Siteyi çok beğendim herkese hayırlı akşamlar
Mehmet KOÇ..' Alıntı:
Amin hepimizinkini emek veriyoruz sabırla bekliyoruz üzücü olmasın sonu.Bu arada bugün yumurta ve kabuğundan karışım yaptım az bişeyde yem attım içine deli oldu kuşalar çok sevdiler dişi yiyip yiyip kustu yavrulara :)
Bu ne arkadaş, bütün güzellikler sizi bulmuş :) Bende yavru sorun, mama sorun. Maşallah, Allah esirgesin, çok güzeller.

mts.42

Takipçi Üyemiz
Çok teşekkür ederim öneri ve mesajlarınız için arkadaşlar olmayanlara da nasip olur inşallah iyi akşamlar

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
Uğur Süleyman SARI' Alıntı:
Maaşallah güzel kuşlar... Yuvalığa dişi yem yerken, su içerken v.s. dışarı çıktığında biraz talaş koymanız yavruların pislenmesini önleyecektir... Mama takviyesi bu dönemde çok önemli yavruya daha rahat kusuyo anne ve baba... Tüyleri kadar yavruları olsun... Aramıza hoşgeldiniz bu arada
KARDEŞ DILEKLERINE BIN MUKABELE ARAMIZA HOŞ GELDIN MAAŞALLAH DİŞİNE VE YAVRULARINA IYI SAHIP ÇIK ÇOK BAKICI BIR DIŞIN VAR YUM SAYISI BAKIMLA ALAKALI OLARAK ÇOĞALABİLİR  YUVALIKTA HAVALANDIRMA DELIKLERI YOKSA AÇ IYI BAK SAĞLIKLI KUŞLAR SLM