Herkese merhaba.....

babaçi

Takipçi Üyemiz
Adı
Coşkun
Soyadı
TIKIZ
Adım Coşkun,yaşım 38.İstanbul ümraniye'de oturuyorum,Özel güvenlik görevlisiyim.Bir müddettir üye olup hergün forumları takip etmekteyim...Mayıs ayında uzun zamandır düşündüğüm yetiştiricilik olayını faaliyete geçirdim.28 senelik güvercin besi ve yetiştiriciliği yaptım...6-7 yıl kadarda rahmetli babam ile kanarya yetiştirmiştik.

ilk olarak mahallede birinden aldım ilk takımı mı, daha sonra Cemal TANIŞ ile tanıştık ve 5 takımda ondan aldım.6 takım ile üretime başladım...Cemal sağolsun Selahattin abiyle tanıştırdı,ondan da ilerdeki damızlık erkeklerimi aldım.Acele etmiyor her açılan konuyu okuyor her bilgiyi sindirmeye çalışıyorum.

Tüm üye arkadaş ve abilerime hastalıksız bir üretim süreci dilerim.

babaçi

Takipçi Üyemiz
Adı
Coşkun
Soyadı
TIKIZ
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Coşkun kardeş olması gereken en eğitici,öğretici muhabbet kuşu sitesine hoşgeldin sefa getirdin
Selahattin abi sağolasın,bir süre sonra seni yine rahatsız edeceğim sanırım.

nazım

Takipçi Üyemiz
Adı
Nazım
Soyadı
CİNOĞLU
Coşkun Bey hoşgeldiniz.İyi paylaşımlar.

zafer_1981

Uzman Üyemiz
Adı
zafer
Soyadı
aktemur
ELİMDE İLK GÖZARIM YERİ GELDİĞİNDE YAVRU İKEN ELİMLE MAMA VERDİĞİM BİR JUMBO ERKEĞİM VAR.O ARTIK BÜYÜDÜ VE ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN MUHTEŞEM BİR HALE GELDİ.BENİM GÖZÜMDE EŞSİZ BİRŞEY.HANİ KARGAYA YAVRUSU ŞAHİN GİBİ GELİRMİŞ YA  O MİSAL:)
BENİM SİZLERE SORUM BEN BU ERKEĞİ YAKINDA YARIŞMAYA SOKMAK İSTİYORUM.
YARIŞMAYA GİREBİLMEK İÇİN NEGİBİ ŞEYLER GEREKLİ.NELER YAPMAM LAZIM İŞYOĞUNLUĞUMDAN DOLAYI HERŞEYE FIRANSIZIM.
BAŞTA SELAHATTİN ABİ OLMAK ÜZERE BUİŞE GERÇEKTEN GÖNÜL VERENLERDEN YARDIMLARINI RİCA EDERİM.
UNUTMAYALIM Kİ BAŞLAMAK BİTİRMENİN YARISIDIR.BEN BUİŞE KARARLIYIM.

FESHANEDE GÖRÜŞMEK ÜZERE
HEPİNİZE SLM EDER SAĞLIKLI ÜRETİMLER DİLERİM.
SAYGILARIMLA,
ZAFER AKTEMUR[/font][/font]

Mesut001

Üyemiz
Adı
Mesut
Soyadı
ŞİMŞEK
Coşkun abi hoşgeldin.Allah sağlıklı bol bol yavrular nasip etsin.

babaçi

Takipçi Üyemiz
Adı
Coşkun
Soyadı
TIKIZ
Cihan AYTAN' Alıntı:
Çoşkun abi aramıza hoşgeldin daha şimdiden bayağı yol katetmişsin ve en doğru yerdesin
Cihan bey çok teşekkür ederim...daha yolun başındayız :)