HERKESE SELAMLAR

_BURAK_

Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
UYGUR
Öncelikle herkese selamlarımı iletmek isterim. Siteye yeni üye oldum sayılır. Bir ayı biraz geçti. Daha önceleri üniversite ve askerlik öncesi bir çift kuşum vardı. Bu kuşlarımdan yavru almıştım. Daha sonra malum sürekli seyahatten dolayı bir türlü fırsat bulamadım. Aradan uzun yıllar geçmesine rağmen muhabbet kuşuna olan ilgim eksilmedi ve ilk fırsatta ilk çiftimi aldım. Şuana kadar önce 1 sonra 2 olmak üzere 3 yavru aldım. Tabi yavrularla yetinmedim ve kuş sayımı da artırdım  şuan 3 çift ve bir tek ( yavrular hariç ) kuşum var. Siteden de sürekli takibimi devam ettiriyorum. sizden çok şey öğreneceğim kesin. Aranıza katılmış olmaktan çok memnunum.  Umarım sizlerle de zaman zaman birebir de tanışırız. Bu arada Ankara da yaşıyorum ve özel bir sektörde çalışıyorum.

Biraz uzun bir giriş oldu kusura bakmayın.

Hepinizi Saygı ve Sevgiyle selamlarım.

alkaner34

Yeni Üyemiz
Adı
adem
Soyadı
alkaner
hayırlı günler saglık ve bereket evinizde ve kanatlılarınızdan eksik olmasın ümidiyle
Adınız ve Soyadınız          : adem alkaner
Yaşadığınız Şehir              : diyarbakır
Mesleğiniz                        : pet şhop  güverçin agırlıklı
İş Telefon Numaranız        :
GSM Numaranız                : 0536 481 74 21:
Üretim yada besleme amacı  : Hobi ve Dost sevindirme tiçaret
Beslediğiniz Türler                : evde kendi 6  kafes muhabbet kuşu 2 cift hint bülbülü bıldırcın keklik güvercin tosbaga balık hint horozları
arkadaşlar babadan kalma hayvan sevgisiyle yıllardır güvercin beslemekteyim
yaklaşık 6 aydır açtıgım kendi yerimde her zaman muhabbet kuşlarına sevgim apayrı oldu
şimdi ise sizlerin yardım ve tavsiyeriniz sayesinde kendi üretimi mi yapmak istiyorum
muhabbet kuşları hakkında bilgi ve tecrülelerim sadece kafesi dışardan seyretmekten başka tecrübem yok bana yardımçı olaçak yakın dostluklar ve bu dostlukları bir aile cercevesinde sürdürmek istiyorum
hepinize ayrı ayrı tşk eder bereket ve saglıgın her zaman eviniziden eksik olmaması dilegiyle
saygılarımla