herkese slmlar

idris özacar

Üyemiz
Adı
idris
Soyadı
özacar
yaklaşık 1 ay önce bi çift muhabbet aldım üretimhaneden kuşlar ilk qeldiğinde sanırsam ceyrana verdim ve ishal oldular erkeğin burnunda küf mantarı denilen hastalık cıktı çok şükür ishalide mantarıda temizledim kafesten erkek tüyde şuanda dişinin burnu kızmış gibi kahverengi olmuş 1 haftadır ama 2 kuşta yuvalıkla hiç ilgilenmiyolar birbirlerine yem bile kusmuyolar nedendir acaba

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
1-Çift olduklarından emin misiniz yoksa sadece biri dişi biri erkek mi . 2- bakım ve sağlık durumlarının iyi olduğundan emin misiniz . 3- kuşlar çiftleşmeye hazır mı . 

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
A.S. hoşgeldiniz. Kuşlarınız hastalıktan yeni çıkmış bunun etkisi hala üzerlerinde olabilir. Ayrıca kuşlarınız eş olmayabilir yan yana konan her dişi erkek birbirini eş olarak kabul edecek diye birşey yok. Biraz zaman tanıyın ve bu arada gözlemleyin birbirlerini kaşıyor ve yem kusuyorlarsa eş olmuşlardır.

idris özacar

Üyemiz
Adı
idris
Soyadı
özacar
kuşları adığım kişi öle sıradan biri değil gerçekten hatrı sayılır bi kişiydi.bende kuşlar hastalıktan yeni cıktılar die düşünüyorum kuşlar qeldi qeleli bir birleriyle kavga yada olumsuz bi davranışları yok ama eş olduklarına dair olumlu bişeyde yok anlamadım valla