HERŞEY ÇOK GÜZEL GİDİYORDU BİR SORUN OLDU .

berkansenol

Uzman Üyemiz
Adı
berkan
Soyadı
şenol
Selam üstadlar. 1 çift yerli muhabbet kuşum var . erkek kuşuma daha öncelerden bir çok dişi aldık ve dişilerdeki sorunlar yüzünden değiştirmek zorunda kaldık. şimdi çok güzel bir dişi aldım. başka bir petshoptan. çok saldırgan .ceresi kahverengi . çok hareketlli . erkeğin yanına koydum . erkek kur yapyor. dişide ona kur yapıyor. fakat böyle bir sorunum var. akıllı yemlikteki yemlerin hepsini ayağıyla aşağıya boşaltıyor . 1 tane yem bırakmıyor. canavar gibi. kafesleri büyük . dişiyi alalı 1 hafta oldu. yuvalık taktım . dişi çok ilgileniyodu. ama bu sefer erkeği hırpalıyordu. söktüm yuvayı. bu seferde erkek kuşum dişiden çok korkuyor. dişi yukarda erkek kafes tabanında sinmiş aşağıda ötüyor yürüyor. hasta gibi değil. dişiyle aynı tünekte bile duramıyor. şimdi  ayırdım kuşları . sizin tafsiyelerinize göre kuşu değiştirebilirim. saolun yazımı okuduğunuz için.
RESİMLER
http://b1207.hizliresim.com/z/h/9rj2p.jpg
BUDA CANAVAR OLAN DİŞİM .
http://b1207.hizliresim.com/z/h/9rj35.jpg

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Kuşları 10 gün kadar ayrı tut sonra tekrar dene, olmazsa değiştirirsin.

berkansenol

Uzman Üyemiz
Adı
berkan
Soyadı
şenol
ABİ 1 GÜN AYRI TUTTUM. ERTESİ GÜÜN DAYANAMAYIP BİRLEŞTİRDİM. . AKILLI YEMLİĞİ SÖKTÜM. ŞİMDİ DAHA GÜZEL OLDU. DİŞİ ERKEĞE KUR YAPMAYA BAŞLADI. VE BİZ KUŞLARLA HEP KONUŞURUZ. CİCİKUŞ DERİZ. DİŞİDE KUR YAPARKEN KONUŞMAYA ÇALIŞIYOR . ÇOK İYİ OLDU . TEŞEKKÜRLER . . .

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
akıllı yemlikten yem dökme olayı genelde oluyor bide karışık yem kullanıyorsanız bu daha çok olur kuş sevdiği tavhılı bulmak için döker yemleri

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
akıllı yemlikten yem dökme olayı genelde oluyor bide karışık yem kullanıyorsanız bu daha çok olur kuş sevdiği tavhılı bulmak için döker yemleri