HİÇ BİR KÜMES YADA ÜRETİMHANEDE RASTLAMADIĞIM HAVALANDIRMA

Gökhan YILMAZ

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILMAZ
Paylaşım için teşekkürler. Herkesin düşünmesi gereken fikirler

adnanaslan

Üyemiz
Adı
adnan
Soyadı
aslan
paylaşım icin tşkrler cok güzel bir ürün yanlız cok pahalı 5,000 tl kurulucak yerın projesıne gorede kanallar ve menfezler hesaplanıyor ıcerıdekı havayı dısarıya atıp dısarıdan aldıgı havayı ıcerıdekı sıcaklıkla karıstırıp ıcerıye verıyormus ayrıca slip kilimada eklenebılıyormus ısıtma ve sogutma saglanabılıyormus ama dedıgım gıbı bır üretici 7,8,000 tl verırmı bılmem ama cok güzel yapan varsada tebrik ederim

adnanaslan

Üyemiz
Adı
adnan
Soyadı
aslan
paylaşım icin tşkrler cok güzel bir ürün yanlız cok pahalı 5,000 tl kurulucak yerın projesıne gorede kanallar ve menfezler hesaplanıyor ıcerıdekı havayı dısarıya atıp dısarıdan aldıgı havayı ıcerıdekı sıcaklıkla karıstırıp ıcerıye verıyormus ayrıca slip kilimada eklenebılıyormus ısıtma ve sogutma saglanabılıyormus ama dedıgım gıbı bır üretici 7,8,000 tl verırmı bılmem ama cok güzel yapan varsada tebrik ederim

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
güzel paylaşım abi üreticilerin çok işine yarayacak bir ürün.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
EVET KATILIYORUM HERKESİN BÜTÇESİ KALDIRIR KALDIRMAZ AMA BÖYLE BİR ŞEY VARMI BELKİ BİR ARKADAŞ BU SEKTÖRDE FİKİR OLUŞTURSUN FAYDALANSIN DİĞER YÖNÜDE HİÇ BİR KÜMESTE GÖRMEDİĞİM BİR SİSTEM BEN BAYILDIM SLM