...HİLMİ ABİYE TEŞEKKÜRLER...

akin3734

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.yavrumuhabbet.com
Adı
Akın
Soyadı
AKIN
29 temmuzda Yeni üretimciliğe başlayan Ömer arkadaşımla beraber gittiğimiz Hilmi abinin yanında güler yüz ve samimiyetle geri döndük. Ben kuş almaya gitmemiştim ama Hilmi abinin oraya gidip kuş almamak benim için kötü bir şey olacaktı. Çünkü kuşların albenisi insanı etkiliyor ve alıyorsunuz. Gittiğim arkadaşımla kuşları paylaşmakta bir hayli zorlandık. Ne o bana nede ben ona bırakmak istemedim. :) Bunun dışında Hilmi abi sağolsun kendi damızlıklarında satılık değil desede uzun yoldan geldiğimiz için bizi kıramadı. sağolsun bir ikitanede onlardan aldık. Bende yavru kuşların fotolarını paylaşıyorum.

sarının önünde duran Hilmi abiye ait değil. Başka bir kuş Ufak olduğu için oraya koydum.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
valla mükemmeller, güzel ve sağlıklı kuşlarmış, maşallahh

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Hilmi abi bu işi severek yapıyor karşılığıda zaten kuşlarının sağlık ve yapılarından belli Maşallah kuşlar gerçekten mükemmel renkleri olsun kalipları olsun
güle güle besleyin

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
ali bey o gün benimle tanıştığınızı  yazmamışsınız allah allah neyse sizinle tanıştığıma çok menmun oldum rotfl

gökhan0316

Üyemiz
Adı
gökhan
Soyadı
çeliktaş
hilmi abi bu işin emeğini çok iyi verenlerden kuşlarıda gerçketen bir harika hayırlı uğurlu olsun...

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
MAŞALLAH ALLAH muhabbetinizi muhabbetimizi arttırsın
maşallah güzel kuşlar torunlarınıda görmeniz dileği ile

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih