B blackdevil41 Uzman Üyemiz Katılım 25 Nis 2010 Mesajlar 2,495 Konum Kocaeli Adı Hilmi Soyadı AKYILDIZ 7 Ağu 2012 #21 Ayhan YILDIRIM' Alıntı: ali bey o gün benimle tanıştığınızı yazmamışsınız allah allah neyse sizinle tanıştığıma çok menmun oldum rotfl Genişletmek için tıkla ... AYHAN SENDE BİZİMLEYDİN O GÜN JUMBO DİŞİ ALDIĞIN GÜN
Ayhan YILDIRIM' Alıntı: ali bey o gün benimle tanıştığınızı yazmamışsınız allah allah neyse sizinle tanıştığıma çok menmun oldum rotfl Genişletmek için tıkla ... AYHAN SENDE BİZİMLEYDİN O GÜN JUMBO DİŞİ ALDIĞIN GÜN
A akin3734 Uzman Üyemiz Katılım 15 Mar 2010 Mesajlar 314 Konum istanbul Web sitesi www.yavrumuhabbet.com Adı Akın Soyadı AKIN 8 Ağu 2012 #22 Hilmi AKYILDIZ' Alıntı: AYHAN SENDE BİZİMLEYDİN O GÜN JUMBO DİŞİ ALDIĞIN GÜN Genişletmek için tıkla ... Ayhan YILDIRIM' Alıntı: ali bey o gün benimle tanıştığınızı yazmamışsınız allah allah neyse sizinle tanıştığıma çok menmun oldum rotfl Genişletmek için tıkla ... Haydar KARAÇAL' Alıntı: maşallah bende hilminin kuşları herşeyiyle garanti gözünü kapat al o kadar büyük konuşuyorum hayırlı üretimler Genişletmek için tıkla ... Evet ogün Ayhan beyle tanışma imkanımız oldu. Hatırlamadığımdan değpil kusura bakmayın. Şahsen tanımadığım Haydar beyinde adını çok anıp kullaklarını çınlattık. Herkese iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederim...
Hilmi AKYILDIZ' Alıntı: AYHAN SENDE BİZİMLEYDİN O GÜN JUMBO DİŞİ ALDIĞIN GÜN Genişletmek için tıkla ... Ayhan YILDIRIM' Alıntı: ali bey o gün benimle tanıştığınızı yazmamışsınız allah allah neyse sizinle tanıştığıma çok menmun oldum rotfl Genişletmek için tıkla ... Haydar KARAÇAL' Alıntı: maşallah bende hilminin kuşları herşeyiyle garanti gözünü kapat al o kadar büyük konuşuyorum hayırlı üretimler Genişletmek için tıkla ... Evet ogün Ayhan beyle tanışma imkanımız oldu. Hatırlamadığımdan değpil kusura bakmayın. Şahsen tanımadığım Haydar beyinde adını çok anıp kullaklarını çınlattık. Herkese iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederim...
O omeradam Uzman Üyemiz Katılım 18 Eki 2010 Mesajlar 1,425 Konum KONYA Adı ömer Soyadı adam 8 Ağu 2012 #23 işini iyi yapan adam heryerde belli eder kendini
D devran58 Uzman Üyemiz Katılım 8 Kas 2011 Mesajlar 935 Konum kocaeli Adı AYHAN Soyadı YILDIRIM 8 Ağu 2012 #24 Ali AKIN' Alıntı: Evet ogün Ayhan beyle tanışma imkanımız oldu. Hatırlamadığımdan değpil kusura bakmayın. Şahsen tanımadığım Haydar beyinde adını çok anıp kullaklarını çınlattık. Herkese iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederim... Genişletmek için tıkla ... eyvallah ali bey hilmi abi sizleri seviyoruz... alkisd alkisd alkisd
Ali AKIN' Alıntı: Evet ogün Ayhan beyle tanışma imkanımız oldu. Hatırlamadığımdan değpil kusura bakmayın. Şahsen tanımadığım Haydar beyinde adını çok anıp kullaklarını çınlattık. Herkese iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederim... Genişletmek için tıkla ... eyvallah ali bey hilmi abi sizleri seviyoruz... alkisd alkisd alkisd