Hint Bülbülü Besleyenler

rami0660

Yeni Üyemiz
Adı
rahmi
Soyadı
tuna
Merhaba,

Siteye yeni kayıt oldum. Bir sorum olacaktı.

Evimin bir odasında salma kafeste 5 adet hint bülbülü besliyordum. Bir dişi bir erkek ve üç yavru.
Geçen gün işten eve geldiğimde anne kuşun yaralandığını gördüm. Galiba yavruları zarar verdi. Veterinere götürdüm ama kurtarılmasının cok zor oldugunu söyledi. Suyu için antibiyotik verdi ve yolladı. Aynı gece dişi kuş öldü :(

Şu an kafeste bir erkek kuş ve 3 yavru var. Yavrular 3 aylık falan. Sizce ne yapmam gerekiyor. Yavruları ayırayım mı? Erkek kuşun yanına yeni bir dişi kuş mu alayım. Yavrular 2 dişi 1 erkek. Çiftleşmelerini istemem o şekilde. Kafam baya karıştı.

Yardımcı olabilir misiniz?

İyi forumlar.

Ekli dosyalar

LEPRAKORN

Site Moderatörü
Adı
ONUR
Soyadı
TATAROĞLU
Geçmiş olsun yavrunun yaraladigini zannetmiyorum erkek kuş yeniden çiftleşme isteğiyle yapmış olabilir

YagmurduasI

Yeni Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
ÇALIŞKAN
erkek kuş çiftleşme niyeti ile dişiye zarar vermiş .
yeni bir dişi almalısınız fakat yavruları oradan çıkarmalısın yoksa erkek bir ihtimal yavru dişi ile çiftleşebilirler yada aldığınız dişi erkek yavrular ile çiftleşebilirler.
İlla yeni alacağım dişi erkek ile çiftleşsin diyorsan yavrular oradan çıkmalı. birde dişiyi salmaya koyduktan bir hafta filan sonra yuvalık ve ip koymalısın .

ZEBRA ÜSPÜNOZCU

Yeni Üyemiz
Adı
Fevzi
Soyadı
Güler
Kolay gelsin zebra ispinoz üretimi yapacağım salmada salma ya 6 çift mi atmaliyiz yoksa bi kaç yerde gördüm 6 dısi 3 Erkek gibi mi yapmalıyız verim nasıl olur salmada  alkisd alkisd