Hint Bülbülü Hakkında Bilgi İstiyorum

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/09/15/UqBEx.jpg

Abilerim Ablalarım hayırlı üretimler bol yavrular :)

hint bülbülerine merakım arttı bu hayvanları beslemek zormudur üremeleri sıkıntılımıdır kendi odam da besliyeceğim için ve gürültü olmaması için uygun kuşlarmıdır çar çar öterler midir ? Gibi sorularım var ve fiyatları ne kadar hakkında bilgisi olan varsa yardım edebilir mi ?Cinsiyetleri hakkında da nasıl ayırt edebiliriz ?

Şimdi den Teşekkür ediyorum

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
yemini suyunu ve yuvalık tak sende versin 20 tane yavru sesi ise vikvik cikcik :) fiyatları damızlıklar 15 tl den başlamakta. sevimli keratalar...

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Sagol abi tesekkurler evde bir cft muhabbet var ama yavru alamadk bkliorm sabiraizlikla ama hint  bulbulu almayi Dusunuyorum bir ciftte :)

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Oğuzhancım hint bülbülü muhabbetten sessizdir komik kısık bir sesleri var. Bengal ispinozu yada gökkuşağı ispinozuda tavsiye edebilirim sana bengaller hem çok bakıcı hemde kolay ürüyorlar zahmetsiz benim begallerin 6 yumurtası oldu şuan 3 yavru 3 yumurta var muhabbetleri o kadar bekledim 8-9 ay ama bengaller bir ay oldu olmadı yumurtladılar maşallahları var.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Oğuzhancım hint bülbülü muhabbetten sessizdir komik kısık bir sesleri var. Bengal ispinozu yada gökkuşağı ispinozuda tavsiye edebilirim sana bengaller hem çok bakıcı hemde kolay ürüyorlar zahmetsiz benim begallerin 6 yumurtası oldu şuan 3 yavru 3 yumurta var muhabbetleri o kadar bekledim 8-9 ay ama bengaller bir ay oldu olmadı yumurtladılar maşallahları var.
Masallah bengallerden yavru alabilmenize sevindim bi ara resim yükleyin gorelim

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Behsat Bey ben bile göremiyorum ki size göstereyim :) Box kafestelerya yuvada öntele takılı kafesin içine bakıyor yuva göremiyorum akşam merakımdan çıkarıp yuvanın içine baktım. Bu arada teşekkürler.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Behsat Bey ben bile göremiyorum ki size göstereyim :) Box kafestelerya yuvada öntele takılı kafesin içine bakıyor yuva göremiyorum akşam merakımdan çıkarıp yuvanın içine baktım. Bu arada teşekkürler.
banyoluk koyun kalan banyo yapsınlar kalan yumurtalarda nemlensin doluysa yavrular cıkar bir hafta sonra yuvalıgı cıkarıp resim cekebilirsiniz sıkıntı olmaz.. tekrardan yavru almanıza sevindim.. onlardan yavru alacagınızı biliyordum ben tsk ederim :)

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
banyoluk koyun kalan banyo yapsınlar kalan yumurtalarda nemlensin doluysa yavrular cıkar bir hafta sonra yuvalıgı cıkarıp resim cekebilirsiniz sıkıntı olmaz.. tekrardan yavru almanıza sevindim.. onlardan yavru alacagınızı biliyordum ben tsk ederim :)
Sürekli banyo yaptırıyorum bugünde taktım banyo yaptılar. Bu arada yavruları ne kadar tipsiz:D Bende hint bülbüllerini seviyorum bi onlar kaldı almadığım ondan da mı alsam acep :)

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Sürekli banyo yaptırıyorum bugünde taktım banyo yaptılar. Bu arada yavruları ne kadar tipsiz:D Bende hint bülbüllerini seviyorum bi onlar kaldı almadığım ondan da mı alsam acep :)
oda eksik olsun ya :) bengaller yeter

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu

İnternetten baktımda bu renkler çok tatlıymış :) Ama benimkilerden bu renk çıkmaz ki :(

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Yanıtlar için teşekkürler değer verdiğim aim ve ablam :D O son foto harika bunlara bengal mi deniyor :)

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Evet Oğuzhancım bengal ispinozu. Benim Behsat Beyden aldığım bir çift bengalim varda erkeği siyah dişisi koyu kahverengi ondan konu uzadı kusura bakma sanada bir alternatif olur bengallerde sessiz çok gürültücü değiller.

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Evet Oğuzhancım bengal ispinozu. Benim Behsat Beyden aldığım bir çift bengalim varda erkeği siyah dişisi koyu kahverengi ondan konu uzadı kusura bakma sanada bir alternatif olur bengallerde sessiz çok gürültücü değiller.
Hmm güzel kuşlar bulabilirsem alırım :) Çİft olarak :)

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
İnşallah değişik renkte yavrular verirler bakalım nasip. Oğuzhancım yavrulardan vereyim sana bu kadar yavruyu nereye koyacağım ben :)

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Ben balıkesir ayvalıktayım mehtap abla nasıl gelip alıcam veya nasıl yollıyacaksın yavru değilde Yetişkin varsa düşünürüm :)