Meto55
Takipçi Üyemiz
bunlar hint bülbülü mü java ispinozu mu ?
Bnim ilk yüklediğim foto hint bülbülü 2. mehtap ablanın yüklediği foto bengal ispinozuMetin ÖZKURT' Alıntı:bunlar hint bülbülü mü java ispinozu mu ?
öyle bir betimlediniz ki gözümün önünden geçti yani o olaylar kesin alıcamCanan NUMAN' Alıntı:Finch ailesi başlı başına bir ömür. Yerim olsa koleksiyonunu yapacağım. Evde belgesel gibiler.
Şu an 29 adet anaç bengal ve zebra finch var. Üretimi durdurdum hepsi aynı yerde seyretmek (ayrı çift çift olunca paso yavru alınıyor) için besliyorum. O kadar diyeyim siz anlayın nasıl bağımlılık yaptığını. Birbirleri ile itişmeleri yer tutmaları çöp çalmaları. Rezil eşşek sıpaları diyeyim o kadar çok seviyorum ki sürekli yavruları kendime ayıra ayıra 29 ettim sayıyı. Bende hepsini bir yere koydum artık bakalım yavru çıkarmı çıkmazmı bilmem benimki keyif işi.
İdeali orta halli 1 çifti bir kafese koyunca kesin 3-4 yavru en az alınıyor. Seyri yavrunun büyüme aşamaları nasıl derseniz. Yavruları elime alıp sıkasım geliyor öyle bir sevimliler.
Şiddetle tavsiye ederim. Sesleri yumuşak asla mubişlerle kıyaslanamaz.
salmada karma olarak beslerseniz daha verimli bir üretim olur fakat ev ortamında çok fazla rahatsızlık vermezseniz yavruya doyarsınız hareketli ve neşeli kuşlardır.Oğuzhan KOBACIK' Alıntı:http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/09/15/UqBEx.jpg
Abilerim Ablalarım hayırlı üretimler bol yavrular
hint bülbülerine merakım arttı bu hayvanları beslemek zormudur üremeleri sıkıntılımıdır kendi odam da besliyeceğim için ve gürültü olmaması için uygun kuşlarmıdır çar çar öterler midir ? Gibi sorularım var ve fiyatları ne kadar hakkında bilgisi olan varsa yardım edebilir mi ?Cinsiyetleri hakkında da nasıl ayırt edebiliriz ?
Şimdi den Teşekkür ediyorum
Hmm anladım orçun bey sağolun teşekkürlerOrçun AST' Alıntı:salmada karma olarak beslerseniz daha verimli bir üretim olur fakat ev ortamında çok fazla rahatsızlık vermezseniz yavruya doyarsınız hareketli ve neşeli kuşlardır.
oğuz kardeşm hint ben besledm üremesi cok koly hç mama vrmene bile gerk yk yem su 15-20 gne yumrtluyorlar Behsat Bey bengal ispinozların satış fiyatı nedr ?Behsat TİĞİZ' Alıntı:Masallah bengallerden yavru alabilmenize sevindim bi ara resim yükleyin gorelim
Sağol metin abi teşekkürler bilgiler içinMetin ÖZKURT' Alıntı:oğuz kardeşm hint ben besledm üremesi cok koly hç mama vrmene bile gerk yk yem su 15-20 gne yumrtluyorlar Behsat Bey bengal ispinozların satış fiyatı nedr ?