Yakup ÜNAL
Uzman Üyemiz
Çağrı bey bilgilerini sunmuş dikkate alırsanız üretim ve çiftlerde sorun yaşamazsınız.
Yakup abi biraz araştırdım ama sormak istiyorum sana gine. Gerekli ortamları nedir yani nasıl bir ortam hazırlamam lazım onlara. Yüksekte olucaklar kafeslerle sadece ben ilgilenicem. Mamaları verilicek düzenli olarak. Her gün suları tazelenecek. Başka yapmam gereken bişey var mı peki abi ?Yakup ÜNAL' Alıntı:Çağrı bey bilgilerini sunmuş dikkate alırsanız üretim ve çiftlerde sorun yaşamazsınız.
Mürekkep balığı kemiği aldığınız gibi direk koymanız iyi olur ama toz halinde de yerlerUğur ŞANLI' Alıntı:Anladım mürekkep balıgı kemigini toz haline getirip bir mama kabına koysam sorun olur mu ? ordan yerler mi ?
Çağrı SİPAHİ' Alıntı:Mürekkep balığı kemiği aldığınız gibi direk koymanız iyi olur ama toz halinde de yerler
http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,13650.15.html bu link deki diyeti uygulayabilirsiniz.Uğur ŞANLI' Alıntı:Anladım peki bu kuşları yumurtaya hazırlarken ne gibi ek besinler vermem lazım onlara ? Birde dişilerin erkeklerin tüylerini yada erkeklerin dişilerin tüylerini yoldugunu duydum bu sorunun oluşmasına nasıl engel olabiliriz.