Hint Bülbülü Yardımmm

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
2 çift hint bülbülüm war bir çiftin erkeği tepeli bir çiftin dişisi tepeli ankaradan aldım yolda yumurtlamışlardı  kutuyu açtığımda yiyordular yumurtayı eşe attım yuvalıklarını astım yumurtayan çift yuvayı ördü aradan 1 ay geçti tüm çabalarıma rağmen yavru alamadım ewe getirdim daha iyi olur diye ama yine yokkkkk

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
normalde hint bülbülleri hemen yumurtlayıp yavru yaparlar. kuşların resmini eklerseniz daha fazla yardımcı olur

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
salihh' Alıntı:
normalde hint bülbülleri hemen yumurtlayıp yavru yaparlar. kuşların resmini eklerseniz daha fazla yardımcı olur
Henüz resim çekmedim ama yarın çekip ekleyecem ewet hep öyle derler ama nedense ben hiç yawru alamadım hint bülbüllerinden buda canımı sıkmaya başladı

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
hint bülbülleri çok uğraştırıcı bir kuş  cinsidir yuva yaparlar bozarlar birbirlerin yuvasına dadanırlar ama yavru çıkardılarmıda kolay kolay öldürmezler biraz daha sabır sadece bu hayırlı olması dileğiyle

E

elaziz2316

Guest
    Tez zamanda yavru alabilmenizi temenni ederim.

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
ilginize tşkr ederim hint bülblnden yavru almak benim kısmet olmadı olmıyacak gibi 3 çiftm wardı alamadım sattım :) tepeli görünce tekrar ilgimi çekti 1 aydır uğraşıyrum neredeyse ama yuva örmekten ileriye gitmedi yawru alamadığım muhabbet çiftim yokk ama bu bülbüller çok snr etti beni :)

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
Serkan KUCCUK' Alıntı:
+1
Zaten bır kere eş tuttularmı vay halıne eğer kafesın yerını değiştirmez onları rahatsız etmezsen yavru toplamaya yetişemezsın :)
Deneyecem umarım öyle olur .. daha öncede denemiştim farklı bi sorun war bence

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN

Resimleri ekledim fakat hiç net değil çok hareketliler bukadar çekebildim

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
Tahir BAYAKI' Alıntı:
Hakan bey yuvayı kafesin içine alın kıl ve çuval ipi koyun birde fazla rahatsız etmeyin..
Abi yuvayı dışarıya almamdaki sebep daha geniş alan sağlamak ve yuvayı örmeleri için gereken herşey war tşkr ederim

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
biraz büyük salma kafes yapın ve sabit bir yere koyun bir daha hareket ettirmeyin.iki çiftide o kafese yerleştirin .3 adet yuvalık asın.yuvalık içerde olsun.yemini ,suyunu ve mamasını koyun fazla onlarla ilgilenmeyin.eğer rahatsızlık hissederlerse yumurtayı ve yavruyu atıyorlar.size yumurtada yatıyor gibi geliyor ama yatmıyorlar.tek dertleri rahatsız olmamak.gerisini onlar halleder.

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
Zeki MÜLAYİM' Alıntı:
biraz büyük salma kafes yapın ve sabit bir yere koyun bir daha hareket ettirmeyin.iki çiftide o kafese yerleştirin .3 adet yuvalık asın.yuvalık içerde olsun.yemini ,suyunu ve mamasını koyun fazla onlarla ilgilenmeyin.eğer rahatsızlık hissederlerse yumurtayı ve yavruyu atıyorlar.size yumurtada yatıyor gibi geliyor ama yatmıyorlar.tek dertleri rahatsız olmamak.gerisini onlar halleder.
Teşekkürler abi deniyecem